PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Scheriff said: Penthesilea said: bu arada universitede ve 10% sigara icme orani olan Isvec'te sigaraya baslamis bi salak olarak, istesem birakirim ama ne gerek var lan keyif diyorum. dünyanın en büyük yalanı istese bırakırmış bi git allasen dünya, istese sigarayı bırakırım diyen sigara bağımlılarıyla dolu gerçekten istese herkes bırakır, istemiyoruz problem bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: snus denen olayin ne kadar igrenc oldugunu biliyosundur ozman. wowdan arkadasim birakicam diye kasiyodu en son.snus super lan birakilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bir buçuk yıl önce bıraktım bende.o günden beride aralıksız spor yapıyorum hayat çok keyifli böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben sigarayı bıraktım bayaadır içmiyorum ve çok mutluyum. spor yap hocam iidir o ciğerler açıldıkça bi işe yaradığını hissedip mutlu oluyo insan. nargileye tekrar başlamayı düşündüm demişin aman diim bırakma süresince içme ben bıraktığım haftanın 6 günü nargile tükettim acayip baş ağrısı yapıyo ilk başta sigaranın ihtiyacını azda olsa karşılar unutturur dedim ama yok yani tetikliyo direk. he ama nargile iç vala affetme :D sitedeki 7-8 yaş grubu minikleri saymazsak kimseye nargile içme demedim diyemem. hatta 1 ay geçsin üstünden affetme al bi nargile setini evine derim. koy bi dizi dvd keyfi + nargile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ee bravo bizede ayakta alkışlamak düşer bütün sigarayı bırakan arkadaşlarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 32 gün falan oldu sanırsam şu an. Ancak zaman zaman başlamayı da düşünmüyor değilim hani. Özellikle akşamları çakmak sesi duyduğumda fena oluyorum. :) Bazen keşke Winston'un falan zararsız sigaraları çıksa diyorum. :) Yani fiyatı 8 milyon olsun günde 5 tane içer gene alırdım. Ah ah teknoloji bir bana yaramadın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yak bir sigara yaa içende ölüyor içmeyen de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ha bu arada nargileyi de geçen içtim ve onu da bıraktım. Hiç tad vermedi. Zevk almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Yok ya girdiğim birkaç iddia var. Onları da kaybetmek istemiyorum. Geçen sefer 100 milyon zarara uğramıştım o yüzden. Neyse ki yarısını ödeyebilmiştim anca :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 başlama tekrar hazır alışmışken böle gitsin uyma sen kötü arkadaşlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Millet kıvrandı helak oldu çevremde sigarayı bırakacağım diye, (grip sonrası gazıyla 3-4 gün içmeme denememi saymazsam fi tarihinde) ilk denemede bıraktım sigarayı. 5 hafta falan oldu, 1-2 kere birkaç fırt çekip daha bir emin oldum içemeyeceğime. 5. gün iğrençleşmişti tadı çoktan. Şimdi canım istese bile içemem. Nargilenin tadı daha bi güzel gelir oldu, onu da bıraktım. Saracak gibi olunca puroyu da bıraktım daha başlamadan, dumansız takılma çabasındayım. Sanırım ayda yılda bir nargile falan içebilirim ama sigara artık ı ıh. Camel'ı hep seveceğim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar