Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sigarayı bıraktıktan sonra 10 kilo verdim. alkolü de kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dory said: Smoke said: Bahanen ne olursa olsun tek bir fırt dahi çekmemelisin. nick post =S Ben içiyorum ama bırakan birine de "iç" diyemem ki :D Mesajın asıl sebebi 10 ay kadar bırakmıştım sigarayı bir ortamda bir nefes çekeyim dedim, 1 ay içinde eskisi kadar içmeye başlamıştım. Ama mesaj nick uyumu biraz ironik olmuş harbi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yalnız bişey farkettim bugün. sigarayı sürekli ağzımda tutarsam yakmadan. yakma ihityacı duymuyorum. normalde içtiğimin yarısı kadar filan içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dudak kanserine davetiye sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yakmıyorum ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 farketmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dudak kanseri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Kaynak said: DİL , DUDAK KANSERİ TEMEL BİLGİLER TANIMLAMA Dudak, dil, ağız döşemesi, tükrük bezleri, yanak iç kısımları, diş etleri ve damağı etkileyen kötü huylu tümörler. Tümörlerin % 90' ı skuamöz hücre kanserlerdir ve kalanları lenfoma, melanoma,küçük tükrük bezlerinin kanserleri ve sarkomalardır. Etkilenen sistemler: Sindirim sistemil Genetik: • ilgisiz Görünme sıkılığı: • 12 /100.000 (her yıl 30.300 yeni olgu). Her yıl 5000 kişi bu hastalıktan ölür • Ağız boşluğu tümörleri tüm kanserlerin, erkeklerde % 4' ünü, kadınlarda % 2 ' sini meydana getirir • Hurma, taze hurma yaprağı çiğneme alışkanlıkları, sigaranın ucunu ağız içinde tutma alışkanlığına bağlı olarak, Asya'da ensidansı yüksektir. Yaş : • 50 ve üzeri. Fakat dumansız tütün kullanımı ile genç yaş grubunda artış görülmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yav için hepimiz bi gün ölcez alın tadını zorlanıyosan bırakma çek bi fırt kendine gel kafan yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sigara içen biri daha rahat kilo alır. Bunun sebebide yemek yedikten sonraki sigaranin verdigi tat bambaşkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 6 ay da bir bende bırakırım zaten.ha 10 gün dayanırım o başka. irade meselesi.vücudun yaşamak için nikotine ihtiyacı yok.herşey kafanda oluşur,kafanda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bırakan bıraksın yaw valla bende istiyorum fakat bırakacak kadar iradeli ve guclu deilim su an.butun terslikler ust uste bindi hayatımda su gunleri bi atlatsam bende bırakacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yanmayan sigarayı ağızda tutmanın kanser yapacağını sanmıyorum, çok mantıksız =/ Sigarayı bırakmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmak için =) SİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARA SİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARASİGARA OHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ne zaman bole bi resim gorsem sigara yakasım geliyor neden acaba yazık lan adamlara insan sigara icmese bile canı ceker valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hşşşt spoiler verme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ops fail yedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bende sigarayı bıraktım.helal olsun krdşm devam.duman avcısı olmalıyız. ehu ehue ehu. saygılarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Diablo_Angel said: Sigara içen biri daha rahat kilo alır. Bunun sebebide yemek yedikten sonraki sigaranin verdigi tat bambaşkadır.sirf bu yuzden yemek yiyodum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu arada universitede ve 10% sigara icme orani olan Isvec'te sigaraya baslamis bi salak olarak, istesem birakirim ama ne gerek var lan keyif diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 snus muydu senin dava? gecen markette gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nikotin sakızları çok işe yarıyor valla. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 aquila said: snus muydu senin dava? gecen markette gordum.hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Penthesilea said: bu arada universitede ve 10% sigara icme orani olan Isvec'te sigaraya baslamis bi salak olarak, istesem birakirim ama ne gerek var lan keyif diyorum. dünyanın en büyük yalanı istese bırakırmış bi git allasen dünya, istese sigarayı bırakırım diyen sigara bağımlılarıyla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 snus denen olayin ne kadar igrenc oldugunu biliyosundur ozman. wowdan arkadasim birakicam diye kasiyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar