Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bobo 3 Güiza eder!

Mumu

Öne çıkan mesajlar

sinan engin'den bahsetmiyorum.
güiza'yı bu seneye kadar biz de tanımıyoduk ki? iyi kötü topcu karsılastırması yapmadım. ama tanımıyoduk yani, gol kralı olunca tanıdık. kezman'dan da semih'ten de iyi topcu. ama arkasında mutlaka alex'in olması lazım. kendi basına pozisyon yaratacak tipte bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel tepki göstermişler valla, sinan engin in kaçıncı lafı bu ya en son hatırladığım , bize modriçi önerdiler almadık çünkü delgado 10tane modriç eder demişti, sonra adam 21 milyon euro ya transfer oldu . Nasıl bi menajerdir gerçekten anlam veremiyorum, seveni var mı onuda bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajerimiz Sinan Engin'in ortak yaptığı açıklama şöyledir:

"Haberde belirtildiği gibi Edouard Cisse konusunda aramızda herhangi bir fikir ayrılığı söz konusu değildir.

Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız yeni sezonda bu oyuncumuzun bize çok büyük güç katacağı konusunda da hem fikiriz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

SİNAN ENGİN: GÜİZA-BOBO KARŞILAŞTIRMASI YAPMADIM

Ayrıca Genel Menajerimiz Sinan Engin, bugün bazı basın ve yayın organlarında kendi adı kullanılarak yapılan Güiza-Bobo karşılaştırmasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Engin'in açıklaması şöyle:

"Şahsım tarafından ne yazılı, ne de görsel basına böyle bir açıklamam olmamıştır.

Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin de gerçek olmayan böyle haberleri kaynak göstererek şahsım ile ilgili yaptığı açıklamaların şık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca kişisel bir yayından dolayı Beşiktaş Kulübü ve Camiası'nın isminin karıştırılması etik olmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."
Sosyal ağlarda paylaş

sinan engin ne zaman beşiktaşa gelse bi problem yaratıyo sağolsun yaptıkları b.ktan transferlere bakmayıp birde adamların yaptıkları transferlere laf edicek kadar yüzsüz bi adam. bir beşiktaşlı olarak fenerbahçenin yaptığı resmi açıklamayı sonuna kadar destekliyorum hak etmiş resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...