SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Guiza'yı kimse tanımıyor demiş sinan engin penaltı atmadan La Liga'da gol kralı olsan kimse seni tanımayacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu sene ispanya'da gol kralı güiza'nın bir gol önünde başka biri olsaydı, güiza'yı kimse tanımayacaktı. büyük ihtimal fb de almazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Toggie topu taca atma bence kendi aldıkları sönük kalıyor diye laf atıyor sinan engin kendi aklınca tamam Guiza'nın fiyatının büyüklüğü herşey demek değil ama yaptığı şey mantıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sinan engin'den bahsetmiyorum. güiza'yı bu seneye kadar biz de tanımıyoduk ki? iyi kötü topcu karsılastırması yapmadım. ama tanımıyoduk yani, gol kralı olunca tanıdık. kezman'dan da semih'ten de iyi topcu. ama arkasında mutlaka alex'in olması lazım. kendi basına pozisyon yaratacak tipte bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Son imkb bilgilerine göre bobo=3 guiza=0.25 c. ronaldo=0.50 ronaldinho yapıyormuş hazır değerliyken satmak lazım tabii Diyorum abi adam içip içğp yorum yapıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bobo daha iyi veya değil ama bu tip çocukca açıklamalara ne gerek var demirören bir sinan engin iki çocuk gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mumu said: hayır anlamadığım tekke geliyor diye bobo mu satılır? hiç birini satmasınlar hepsi dursun iyi olan oynasın arkadaşım.Artık Fatih'in bonservisinide sen ödersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tamam ödeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12484/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bu yazıyı kim yazdırdıysa geliyor topuğuna şimdi 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 engini sevmediğimden olsa gerek bu yoruma destek veriyorum bir beşiktaşlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Çok güzel tepki göstermişler valla, sinan engin in kaçıncı lafı bu ya en son hatırladığım , bize modriçi önerdiler almadık çünkü delgado 10tane modriç eder demişti, sonra adam 21 milyon euro ya transfer oldu . Nasıl bi menajerdir gerçekten anlam veremiyorum, seveni var mı onuda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu adama cevap verme geregi neden duymuslar ki, hiçbişey soylememeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Fenerbahçe yönetiminin cevabı gayet düzgün ve yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Fener kibarlık ayarı vermiş sinana, helal. Eskiden bu lafları fener atardı, bjk verirdi bu ayarı. Devir değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 beşiktaş bir abdülrahim albayrak vakası yaşıyor ne yazık ki senelerdir. gülme komşuna demişler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 adam şimdi de çıkıp ben öyle bişi demedim,fenerbahçeye yazıklar olsun havadan duyduklarına benim ismimi veriyorlar falan demiş. ahahahaahhhaaha ben buna gülüyorum ya. edik:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abdürrahim Albayrak bile bu kadar değildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abdülrahim Albayrak fanatikti belki ama zararlı değildi. Bir çok fener taraftarının onu komik hatta sempatik bulduğunu biliyorum. Sinan engin ise sadece traji komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 çavuşoğlu mu ne vardı onun üzerine tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abi albayrak'ın ne zararı vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajerimiz Sinan Engin'in ortak yaptığı açıklama şöyledir: "Haberde belirtildiği gibi Edouard Cisse konusunda aramızda herhangi bir fikir ayrılığı söz konusu değildir. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız yeni sezonda bu oyuncumuzun bize çok büyük güç katacağı konusunda da hem fikiriz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." SİNAN ENGİN: GÜİZA-BOBO KARŞILAŞTIRMASI YAPMADIM Ayrıca Genel Menajerimiz Sinan Engin, bugün bazı basın ve yayın organlarında kendi adı kullanılarak yapılan Güiza-Bobo karşılaştırmasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Engin'in açıklaması şöyle: "Şahsım tarafından ne yazılı, ne de görsel basına böyle bir açıklamam olmamıştır. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin de gerçek olmayan böyle haberleri kaynak göstererek şahsım ile ilgili yaptığı açıklamaların şık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca kişisel bir yayından dolayı Beşiktaş Kulübü ve Camiası'nın isminin karıştırılması etik olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oooooooooooooo sinan engiiiiin ; suç sende değil seni stada alaandaa !! paf takımı nerede? taraftar burada.. oooooooooooooo sinan engiiinnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sinan engin ne zaman beşiktaşa gelse bi problem yaratıyo sağolsun yaptıkları b.ktan transferlere bakmayıp birde adamların yaptıkları transferlere laf edicek kadar yüzsüz bi adam. bir beşiktaşlı olarak fenerbahçenin yaptığı resmi açıklamayı sonuna kadar destekliyorum hak etmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bugunkü kura gore bobo 3.46 ispanyol guizası ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar