Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slipknot - Psychosocial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

son albüm nete düştü sanırsam bu da son single klibi. anladığım kadarıyla

yeni maskelerde hayırlı olsun. sid transformers manyaklığını yeni megatron'un suratını maske yaptırmış anladığım kadarıyla
Mesaj tarihi:
sanırsam pek beğendim sayılmaz. girişten sora tek düze giden bi parça olması hoş olmadı gibi geldi. dinleye dinleye alışırım belki. olgunlaşmış bi slipknot dinledim sanki. albümü edinip öle bida bi yorum yapmak lazım. eminim iyidir. yok olmadı. umarım iyidir.
Mesaj tarihi:
Dwinz said:
sanırsam pek beğendim sayılmaz. girişten sora tek düze giden bi parça olması hoş olmadı gibi geldi. dinleye dinleye alışırım belki. olgunlaşmış bi slipknot dinledim sanki. albümü edinip öle bida bi yorum yapmak lazım. eminim iyidir. yok olmadı. umarım iyidir.

slipknot her albümde olgunlaşıyor. evet bu garip maskeli deli herifler için bunu demek ne kadar doğru olur ama öyle :D

artık gitar soloları filan da koymaya başladılar. maskelerde güzel olmuş. james root silmiş maskesi ile :D
Mesaj tarihi:
şarkıyı iyiymiş. slipknot cidden olgunlaşıyor. solo bile var şarkıda sdfs

soulfly - unleash bu da yeni

[video]http://www.beatfiltering.com/index.php/1010110A/980528aedb01957d6e9f9150c53b0995b672db6ee0d306d827b7882b826eb5611d716022b2c5777716648?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Eski slipknot tarzından daha uzaklar evet. Hafiften bir olgun "sound" değişimi var evet. Solo falan koymaları değişiklik olmuş, hatta hoş bi solo sayılabilir evet.

Ama şarkı çok sıkıcı. Çok. Slipknot'ın sorunlarından biri de bu bence. Şarkının sonundan başına kullandıkları "sıkıcı" gitar riffleri. Sonundan başına kullanmaları ana sorun değil aslında,i rifflerin çok sıkıcı olması ana sorun. Arada hafiften aksak bişeyler de yedirmeye çalışmışlar. Olmamış.

"BEN" beğenmedim şahsen. Ama değişiklikler var, ve olumlu da sayılabilir.
Mesaj tarihi:
Başlangıç iyi ama şarkı çoook kötü. Eurovision'a katılacakmış gibi yapmışlar.

Sanki 15 sene öncesinin Panterasını dinliyorum. Pantera'ya lafım yok, Slipknot dedin Pantera çıktı hesabı.

Umarım Duality gibi albümün geneline yansımayan, aha klibimizi mtv'ye koyalım şarkısıdır. Duality en azından iyiyi ama bu...
Mesaj tarihi:
ı-ıh direk çöp.
metalin yanından bile geçemiyecek bir kaliteye sahip ve sadece para amaçlı kurulan vasatın altında bi grubun vasatın altında bi şarkısı bana göre.

judas,megadeth,death,saxon,motörhead filan varken insanların bu veletleri dinlemesini hiç anlayamamışımdır.
Mesaj tarihi:
ravienne said:
ı-ıh direk çöp.
metalin yanından bile geçemiyecek bir kaliteye sahip ve sadece para amaçlı kurulan vasatın altında bi grubun vasatın altında bi şarkısı bana göre.

judas,megadeth,death,saxon,motörhead filan varken insanların bu veletleri dinlemesini hiç anlayamamışımdır.

e dinleme anlama.sanane?
Mesaj tarihi:
slipknot'tan haz etmeyenler gidişatının diğer milyon tane tartışmayla tıpatıp aynı gideceğini bile bile niye hala aynı demeçleri vermekten bıkmadılar ben onu anlamadım hacı :D

Gereksiz yani, hem de çok.

slipknot fanboyu değilim o arada, gözlem yaptım sadece fdgh
Mesaj tarihi:
10k vs balon değil bu.
kendini 80lerin ortasında gibi görmeye kasıp saf ve gerçek heavy metal(!) ayakları yapanlara kılım yıllardır.
tamam gidin mp3 playerınızda bilgisayarınızda arkadaş ortamınızda vsde vsde dinleyin.hatta sabah kahvaltısında başlayın gece yatarken kapatın.ama sonra buraya gelip de nu,crossover,poprock,punkrock vb türevleri dinleyenlere/sevenlere/bu türleri icraa eden gruplara aklınca kimse bebe muamelesi yapmasın.

şeye de uyuzum; "bu metal mi yeeaa"?!
Mesaj tarihi:
ravienne said:

karşılaştırdığın gruplarla slipknot'ın alakası nedir?iki tarafında bass elektro ve bateri kullanması dışında?

bir adama yalın dinliceğine gel bak nirvana bu demek gibi bişey
Mesaj tarihi:
karşılaştırmamın sebebi zülüpnat'ın kendilerine metal etiketi takmış olmaları.
bana göre metalde bi ruh vardır.kalite vardır.yaptıklarını müzik için yaparlar,para için değil.
örneğin adapazarındaki deprem kazazedeleri için saxon konser vermişti istanbul'da.ne acıdır ki 150 kişi ya vardı ya yoktu.
yeni çıkan gruplardan hangisi 150 kişi için Türkiye'ye gelir ?
onuda geçtim hangisi deprem kazazedeleri için konser verir?
o kadar büyük bi grup 150 kişi için bile "one more" çığlıkları için +10 parça söylemişlerdi ve sanki karşılarında binlerce kişi varmışçasına istekliydiler.
metal ruhu dedikleri şey bu olsa gerek.
bence her önüne gelen bütün şarkıda 2 gitar rifi kullanarak parça yapıp metal olarak adlandırması doğru değil ve hiç bi şekilde saygı görmeyi haketmiyorlar.
dinleyenlere lafım yok tabiki.zevk renk falan fıstık.
Mesaj tarihi:
iyide metal zaten? metal olmadığını nerden çıkardın? müzikte dilediğini yapan adama benim saygım sonsuz. aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüme koymadıkları içinde saygım sonsuz. gel bunada diyecek bişey bul bende senin ayaklarını falan öpiyim.
Mesaj tarihi:
tercihim tercihlerini biraz mantık tercihi yapman yönündedir bap the kenk bay has metalci arkadaşım. bak buda benim tercihim nası oldu.? "forum burası arkadaşım asarım da keserimde fikirlerimle!" yeri değil burası arkadaşım. adamlar bişeyler hakkını vererek yapıyosa saygı göstereceksin. "yok reklam hede hödö bu ne lan bebekmisiniz cart curt" havalarında değil. bişeyler kaliteliyse reklamını yapmakta sakınca yok. hatta yapılsın ki bilmeyende görsün. üstüne bu adamlar biz metalciyiz diye geçinmiyor. biz müzik yapıyoruz diye geçiniyor. müzik adamıyız diye geçiniyor. ha slipknot fanı değilimde. aptal şebelek yorumlara gelemedim. kusura bakmayın.
  • Yeni Oluştur...