Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük yangın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evin orda(narenciyenin orda oturuyoruz) kargıları yakmış çocuklar. koca alevin bi tarafında trafo, bi tarafında tarla var. nedir bu çocukların mantığı? itfaye geldi söndürüyo şuan. polis falan da geldi. şaka gibi ya. ne mantıksız çocuklar yetişiyo ya? şaka mı sanıyolar böyle şeyleri. çocuktur yapar dicem de, biz niye yapmadık, abimler niye yapmadı, kardeşlerim niye yapmadı? bi trafoya gitse kimbilir neler olcak, bi tarlaya gitse kimbilir sahibinin başı nebiçim yancak...

çok sinirlendim cidden
Mesaj tarihi:
cocuk iste
kibrista girnede orduevi var kac sene once olmsutu olay
orduevinin mudur olan albayin felaket bir cocugu vardi badana yapan askerlerden fircayi kapip 8 cocugun bacakalrini boyamsiti filan o derece piskopat cocuk

televizyonda yangin haberi gormus kibris zate nhap kadar yer rauf denktas gitmis o zaman yangin yerine filan cocuk etkilenmis burayada gelsin diyip babasinin makam odasina giriyor buldugu alkollu her seyi dokup perdelerden basliyro yakmaya aksam herkes gidince

albayda mesai bitmis cumartesi filan cekilmis kurmsu cilingir sofrasini cakirkeyif tam o anda bir panik filan askerler kosturuyor

adamin kariyeri mahfolmustu

cocuklar manyak o yzuden sahip cikican basibos birakmiycan

televizyondan gorup abuk subuk seyelr yapiyorlar
Mesaj tarihi:
bunlarda torpil atmış galiba zaten hem takır tukur ses çıkıyodu hemde annemler görmüş balkonda bişeyler fırlatmış çocuklar yakıp. neyse kargılar hariç biyer yanmadı enazından
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bizde kızkovalayan atıp evin arkasındaki araziyi yakmıştık yanlışlıkla. Yani bazen istemeden de olabiliyor o tip şeyler.

hahah
kızkaçıran attığımızda kuzenin terliğine girmişti, terlik yanmıştı. o da küçük bi yangındı.
Mesaj tarihi:
Bende ilkokuldayken bilkent çamlık ormanını 3-4 arkadaşla beraber ateşe veriyodum da güvenlik engellemişti...

annemler de zamanında salonu yakmışlar dayımla çocukken...

çocuk işte yapıyo :D
Mesaj tarihi:
oha cidden yapıyo demekki çocuklar. ben niye yakmadım lan hiçbiyeri =/ şimdi herkes itiraflara başlayınca şaşırdım ben yakmamışım heheyt diye sevindim de bi taraftan dfgsdfg
Mesaj tarihi:
Ben Kadıköy Anadoluda eski stüdyoların olduüu yerde yumurta kaplarını yakıyodum, baktım baya güzle yanıyo sürekli attım aleve kaplardan. Temizlikçi geldi "is oluyo etraf yapma" deyip söndürdü. Söndürürken anca alevlerin baya yüksek olduğunu farketmiştim, gidiyodu valla KAL
Mesaj tarihi:
Bende yakmadım çocukta olsam o kadar düşünceliydim eminim. Ama 14 15 yaşlarındayken bi sandoz kutusuna kızkaçıran tozlarını ve 4 ufak torpili koyup 3 kızkaçıran fitilini birleştirip 21 saniyelik süre elde edip bunu arka balkondan aşağı sallayıp patlatmıştık. İnanılmaz bi patlama olmuştu tam bomba paniklerinin olduğu bi dönemdi ve o gün sokağın başında kurulan pazar boşalmıştı :)
  • Yeni Oluştur...