BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Önce şu siteye girişi çok beğendim onu paylaşmak istedim. Nike ile anlaşan trabzonun yeni formaları. http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/yeniforma3.jpg nike bu işi bilmiyor mu desem yoksa Trabzonu sallamamış mı desem bilemiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 2. forma (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 nike'nin klasik dizaynı işte. seveni vardır illaki de bence fazla sade yapıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Nike pek kasmamış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 niketa sorun var ts de değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sabah radyoya biri mesaj atmış. çubuklu formamızı yok saymışlar diye. bu formalar çok kötü demiş. haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Biri aston villa biri valencia öbürünü bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 vardır bı bıldıklerı, belkı gecen senelerde cubuklu forma pek satmamıstır, artık satışlara göre forma cıkartıyorlar. her sene modeller değişiyor. değişmesininde sebebi taraftara yeni formalar satmak. hersene aynı cıkarsa kim alır aynı formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sg-1 said: Biri aston villa biri valencia öbürünü bilmiyom westam marsilya valencia geldi benim aklıma da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 oyun planı güzel de, ilki westham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 umbro'yu taklit etmiş nike, tü kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ilk forma hakikaten west ham direk. ikincisi pazarda satılan 1 milyonluk tişörtlere benziyor, 3üncüsü de saçma sapan bişey olmuş yani. neyse seneye avrupaya katılırlarsa daha düzgün formalar dizayn ederler heralde. bu arada trabzonlular o turuncu formayı alıp giymezler gibime geliyor da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Formalar skandal derecesinde kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 nayk tasarım işini son güne bırakıyor, son gece yapıyor ondan böyle dandik ürünler çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 vallahi west ham / aston villa dedim ilkine gorur gormez, ayrica koldaki ulker logoso da facia resmen. Cok cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 trabzonun bu sene ki gazını anlamadım ben 41 nedir ki? niye 41 de gaza geldiler? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gs-trabzon maçı turuncu formalarla oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 41 kere maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ersun yanal yüzünde ilk 15 20 hafta fırtına gibi esicek trabzon sonra sönücek giibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Azmodai said: vallahi west ham / aston villa dedim ilkine gorur gormez, ayrica koldaki ulker logoso da facia resmen. Cok cok kotu. hakkaten ya çikolata pakedi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bbi bi kere Ülker'in amblemi iğrenç neyin üstüne koyarsan koy ^^ Sonra Trabzonspor'un geçen seneki forması çok iyiydi yani onu değiştirmeselermiş keşke .. Çubuklu forma lazım bir tane .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dEaThMooN said: Bbi bi kere Ülker'in amblemi iğrenç neyin üstüne koyarsan koy ^^ o da var tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Madcat said: trabzonun bu sene ki gazını anlamadım ben 41 nedir ki? niye 41 de gaza geldiler? bilen var mı? KOCAELİ AŞKINA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar