Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 99%u evet. Bir iki tane eroge olmadan visualnovel olmayı başarabilen var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Marl0_on said: Otaku olmanın nesiyle övünüyorsunuz onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Metakuso said: Marl0_on said: Otaku olmanın nesiyle övünüyorsunuz onu anlamadım ben. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku olmakla övünenler mi varmış bu topicte ? Kimmiş onlar bir gösterin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sexy beach var mı orda hınıhınıhın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şekil 1 a. İlk msg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Japonya'dakilerle karşılaştırıldığında çok tırt bir otakuyum ben. dragonball baya eski georgia sonra ay savascısı clementine xD eskidendi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Lopeth said: sexy beach var mı orda hınıhınıhın 9. satır 15. sütun SB3 ve 16. sütunda expansionı :> spawn77 said: Şekil 1 a. İlk msg.. şimdi Miniş said: Bütün patiler her halde hepiniz birer Manga Anime Gundam otakusunuz ama bende bir otakuyum Sturm Vogel benim amcam benim otaku olmadıgımı idda ediyo ama ben bir FİNAL FANTASY otakusuyum siz birer otaku olarak sizden bir şey isteyecegim bu şekilde Sturm Vogeli ikna ede bilirim.Sizden bana oy vermenizi isteyecegim yorumlarınızı bekliyorum. mu övünme ? Ooooof of http://img166.imageshack.us/img166/4835/1213258054647ft9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 anime polisi gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kaede said: episode 3'dendi sanırım bu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 işte otaku bir nevi anime nerd/geek anlamına gelir olmuş aşağı yukarı. ne çok özel ne de kötü birşey. :) başlığı açan arkadaşa: evet final fantasy yetmez tabii ama herşey zamanla. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yooo aslında bütün FF oyunları oynasa, manyak gibi bilgili olsa, psikopata bağlasa "FF Otaku" da olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ha star trek'çiler misali, evet olur tabii öyle, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bu kadar üzüleceğini bilsem Msg atmazdım, Dikkat et migren çıkmasın :) otaku no video nun izlenilmesi taraftarıyım. Biraz ağır eleştirsede, ilginç bir Film-belgesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 otaku caponca, biz ona turkce olarak manyak desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku no Video yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Otaku tam çevirisi "fan" olur herhalde spawn77 said: Bu kadar üzüleceğini bilsem Msg atmazdım, Dikkat et migren çıkmasın :) otaku no video nun izlenilmesi taraftarıyım. Biraz ağır eleştirsede, ilginç bir Film-belgesel Üzülsem üzülsem senin nickine üzülürüm, için rahat olsun :) Otaku no Video izlemeyende kalmamıştır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ssj4songoku said: Yooo aslında bütün FF oyunları oynasa, manyak gibi bilgili olsa, psikopata bağlasa "FF Otaku" da olabilir aslında. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kaede said: Sturm'un robotlardan başka birşeyden haberi yok Viktor'un oyuncak bebeklerinden başka birşeyden haberi yok http://img366.imageshack.us/img366/8899/1212030092405ms4.jpg Şunların onda birini oyna yanıma çırak olarak alırım seni elinde olanları upload/download olayına bir link pls. sen şimdi abik gubik tokyo fan sitelerine giriyorsundur ben çıkamam oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Öeah ne istediğinin farkındamısın ? :> İndirdiklerimin yarısı torrentlemeye çalişsan 5kbps ile gelicek şeyler. Çok istersen bir ara eroge/visualnovel DVD paketi yaparım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 harbi süper olur öyle birşey. azcık japonca olsa zilyon tane sitesi vardır bununda işte dil yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yenilerle tartışmıyoruz biz, Sadece yol gösteriyoruz. Buyrun http://tr.wikipedia.org/wiki/A%C4%9Flama_Duvar%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 spawn77 said: Yenilerle tartışamıyoruz biz, sadece oturup yıllar önce izlediğimiz bir iki şeyi tekrarlayıp duruyoruz. Buyrun http://en.wikipedia.org/wiki/Fossil Buyur, yanlış yazmışsında senin için düzelttim. Önemli değil 77 yılda olur bu kadar ama doktora falan görün alzaymer falan olmasın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar