apple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 rough leather farmlayabilecegim en iyi yer nere bilen varmı delirecem 10 mob da 1 dusmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ep.. bilmem ne mountain de maymunları kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 leather farm yerleri ( sırası ile) 1-Wild Land Zelata daki ayılar (1.seviye deri) 2-Eiglophian daki maymunlar (2.seviye deri) 3-Atzeldeki mamutlar (3.seviye deri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 cok tesekkur ederim dun aksam harbi kafayı sıyırıyodum en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 odiflame said: leather farm yerleri ( sırası ile) 1-Wild Land Zelata daki ayılar (1.seviye deri) 2-Eiglophian daki maymunlar (2.seviye deri) 3-Atzeldeki mamutlar (3.seviye deri) atzeldeki maymunlardan da çıkıyor bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu dediğim yerlerdeki mamutlar cok düşük dps veriyor ve öldürülmesi kolay olduğu için.ayrıca spawn rateleri ve xp olarakda yüksektir. atzeldeki maymunlar iyi hasar veriyorlar.verdikleri hasar dps olarak mamutlardan yüksek.fakat leel 80 olarak gidersen tabiki pek zorlamaz.ben orada denk leveller için bunu söylüyorum.mesela maymunlara denk levelin varsa, mamutlarada denk leveldesindir mamutları kesmek daha avantajlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi dediklerin çok doğru. ama ben şu dağda bir görev almıştım. mamutları kes diyordu. 56 idim 61 mamut kestim ama aynı anda öldük. dps si düşüktü ama 2 kere öyle bir vurduki yarıya yakın healtim gitti ve öldüm :( ama mamut şeysi mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 odiflame said: leather farm yerleri ( sırası ile) 1-Wild Land Zelata daki ayılar (1.seviye deri) 2-Eiglophian daki maymunlar (2.seviye deri) 3-Atzeldeki mamutlar (3.seviye deri) zelatadaki ayılar diseased bears dimi baska ayı goremedim cunku ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 2 tür ayı var, diseased ve seasoned sen diseasedleri keseceksin.çünkü deri onlardan düşüyor birde oranın ilerisinde lynxler var onlarda deri düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu deriler ne ise yariyor diye sorsam beni dover misiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 odiflame said: 2 tür ayı var, diseased ve seasoned sen diseasedleri keseceksin.çünkü deri onlardan düşüyor birde oranın ilerisinde lynxler var onlarda deri düşürür. cok saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 armorsmıth craft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu brindled leather dusmesin die ozel script falanmı yazdılar yaw :) diseased bear ları yaklasık 5 saat boyunca kestim soyları tukendi dusmuo cıldır direk:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tamamen şans meselesi düşedebiliyor düşmeyede biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 peki silk nerden bulabiliriz en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 silk için eiglophian mountaindaki canniballer ve iron silk için atzel ve keshettadaki humanoid moblardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar