vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaslar backup almaya basladim 30dk icinde baslicam karar veremiyorum sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yetemenk said: XPbende onu diyorum vista bana ne kazandiricak guluceksiniz ama tek sevdigim yani dosyalara edit yapinca uzantisini goz ardi ediyo:) baskada bi numarasi yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 işlemci ve ramini söyle, sana işletim sistemini söyleyim :s (olmadı ama idare edin artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hayvan hızlı sistemim var en az 3 gb ram ve çift çakırdak işlemci = vista yok= xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kullanmadım ama adam gibi memnun olan birini görmedim. ekran kartın dx10 destekliyosa ve oyunlarda dx10 farkını görmek istiyosan kurabilirsin. ha olmadı hem xp hem vista kur istersen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 core 2 2,13ghz 4gb ram xp kurcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kullanıyorum, adam gibi memnunum. DX10 desteği XP de de sağlanabiliyor belli modifikasyonlar sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 roket adam said: Hayvan hızlı sistemim var en az 3 gb ram ve çift çakırdak işlemci = vista yok= xp. yanlıs olmus Hayvan hızlı sistemim var en az 3 gb ram ve çift çakırdak işlemci = XP yok= xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 vimpir said: core 2 2,13ghz 4gb ram xp kurcam:) 1GB Ram'i boşa harcıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gangren said: vimpir said: core 2 2,13ghz 4gb ram xp kurcam:) 1GB Ram'i boşa harcıyorsunneden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 xp desteklemek max ram 3 gb sanmak ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mulgear6 said: xp desteklemek max ram 3 gb sanmak benof pof afra tafra:) vista 64x kurucam ondada splitcam, webcammax calismiyo :( off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 selam güzel bayan kızmısın? cam açarmısın? cam aç cam aç *mulgear sana bir titreşim gönderdi* cam aç kız mısın? cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Esmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dua et önceki sayfada kaldı. yoksa kendini asla affetmeyeceğin olaylarla karşı karşıya kalacaktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Haketti ama mulgear :P, Ayrıca vista kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 axedice said: Haketti ama mulgear :P, Ayrıca vista kur.kurdum gitti cok mutluyum splitcam,webcammax olmasada bide unlocker calismadasa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ya vistada hdd ışığı hala sürekli yanıyor mu? yoksa düzeltildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Balyoz bul. Bilgisayarini kir. Git Mac al, MacOS X kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yetemenk said: ya vistada hdd ışığı hala sürekli yanıyor mu? yoksa düzeltildi mi ?nası ya? yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 demek ki düzeltilmiş.. ben bi kere kurmuştum(o zaman betaydı daha hey gidi) hdd durmaksızın çalışıyordu.. hmm elimde ultimate x64 var kursam mı acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 en guseli ikisi bir arada. @yetemenk benim makinede de sürekli harddiskin ledi ynaıyordu. Sanırım bir bugdan dolayı değil de bilgisayara spyware,trojan falan bulaştırdığın içn olabilir bir 2. ihtimalle benim 1GB ramle çalıştırmaya çalışıyorsundur o yüzden de Vista performans için kasıyor da olabilir. Aslında bu sorun makineye bi şeyler kurduktan 1 hafta sonra başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar