Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 SABANCI Fark ortada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben haric paticik'teki herkes SABANCI'da okuyor. bb kimi zamanlar boyle hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 istanbul'da okuyanlar ve istanbul'da okumayanlar olarak ayırırım ben ikiye. istanbul bambaşkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben eskişehirde okumak isterdim böle öğrenci şehiri. KEndi evimde kaliim flan =) hep içimde kalmıştır öğrenci evi veya yurt hayatı. Ps:Okuldayım şu an sınavdan çıktım. şimdi 1.5 saat ev yolu çekicem arkadaşı bekliorum. Köprü trafiği leş olacak birazdan :( MEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 throine said: ben haric paticik'teki herkes SABANCI'da okuyor. bb kimi zamanlar boyle hissediyorumÖyle değil de, lobileri çok güçlü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Lopeth said: ankaraya gelme memur değilsen ahahaha hepimiz memuruz hepimiz mağduruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bence üni bittikten sonra ist. de kalmam diyosan ist. ye gelme çünkü istanbula gelirsen 4 sene boyunca bağlanırsın resmen tmm zordur ist'de hayat ama alışınca başka yere sığamazsın yani aklına gelebilecek herşey bu şehirde bunu göze al:D aslında antalyada fena diil gibi geliyo bana ama forevır İstanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar