Sorj Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi bu adama hastayım YA!!!!!! http://club.turkmerkezi.com/view.php?l=tr&id=00067 hele Hakkındayı okuyunca Acayip yakışıklı bulacaksınız adamı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Nefr Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Evet komikmiş gerçekten, ama bu capsle topic açılmasını gerektirmez bence. [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Mart 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 "BENI ANLATMAK ZOR TANISMAK GORMEK HISETMEK LAZIM" lol yaş aralığı 14-60 :D çok çaresiz kalmış herhalde eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 nefr the disiplinli admin :) beni asil güldüren: -Black -Hahverengi.. saç rengi ingilizce, ama göz rengi Türkçe, o da garip bir Türkçe.. :)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 14-60 hobaaaaaaa........[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sen ne diye ariyordun da buldun bu adami[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Nefr Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Evet Estel makul bir noktaya parmak bastı sanki, ama fazla deşmeyelim konuyu =P O değil de "Müslim"e iyi güldüm ben açıkçası, hani black - hahverengi de abukta, müslim tam olmuş.
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ehehe bursıda çok dikkatimi çekti TÜRKMERKEZİ ® 2003 Bu Sitenin Tasarımında ULuDizayN Tarafından Geliştirilen Teknolojiler Kullanılmıştır ne teknolojisiymiş bu ehhehhe[signature][hline]www.dragger.org
Sorj Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 nefr büyük harflerlemi açmışım??? gülme krizine girmekten fark etmemişim heuehu komedi eleman ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Öne çıkan mesajlar