Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Uzayda yalnız değiliz ve NASA da bunu biliyor"

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Dunya'da ki butun tartismalar yalan bence ya. Asil soru evrenin sonunda ne var.

Yok allah var, yok allaha inandin, yok sinir, yok intikam, savas, hirs falan hepsi yalan gereksiz anlamsiz.

Boyle buyuk bir yapinin icinde atom kadar bile kucuk degiliz ama insanlik nelerle ugrasiyor hala.

Boyle oturup uzayin sirlari, kisa surede yolculugun yollari, yeni yerlerin kesifleriyle ugrasacagimiza zeka ozurlu insanlarin turban meselelerine savunuculuguna boguluyoruz falan.

Ne gereksiz isler kardesim. Gecen bir belgesel izledim IMAX. Cosmic Voyage diye. Orda -hani bir site var ya atomdan uzayin en uzak kosesine kadar zoom out yada zoom in yapabiliyorsun- onun animasyonlusunu gosteriyor agzi acik kaliyor insanin. Yaptigimiz hersey bos diyorsun direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
doğrudur tabii bugün marta xxx.xxx.xxx hepsi va deseler bunu kim alacak türkiyemi ? elbette hayır amerika neden uzayla ilgileniyor. Zamanı gelince bir bakıcaz ki mars vs vs hepsi onların kontrolünde

ejder_123 said:
benim düşüncem şu bence nasa çok önceden marsda suyu buldu ve marsda şu anda bence yaşam var ama dünyaya duyurulmuyor çünkü marsın aerikanın olması isteniyor.X([b][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bence o kadar geç açıklamasının nedeni hani gider ayak bana bi şey yapsalar nolur yapmasalar nolur diyedir.Var var uzaylılar :).

- Selam dünyali ben uzaylıyım
+ hoşgeldin birader nerdensin
-zömbötlönk gezegeni
+nereye bağlı o ya?
-hönk?
+senin bu araç çok yakıyomu?
-abi bunlar zötromborgle çalışıyo
+kurşunsuz yani
-abi sen türksün dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

geçen düşündük tartıştık... ya uzaylılar oksijene ihtiyaç duymuosa...bizce onlar ot dumamına ihtiyaç duyuolar.... böle kafaları hep iyi... ne zaman bi uzaylı filmi izlesem böle uzay gemileri falan dünyaya inio ve hepsinden bi duman çıkıo... işte o duman bu dumandır... kanısına vardık...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Neden hep komplo teorileri onu anlamıyorum ben. Amerika evrenin hakimi olmak istiyo lol :D

Olamazlar ki yani biraz daha toprağı olmasa bile zaten hali hazırda her eyaletin ayrı kanunu var parçalanmaya çok yatkın bi ülke Amerika. Bi eyaletler arası anlaşmazlığa ve çatışmaya bakar yani. :)

Amerika'nın işi yahudilere vaadedilen toprakları verip, İsa'yı beklemek, uzayda falan gözleri yok, Cennet'i istiyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...