yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben evreni her şeyi kapsayan şey diye bilirdim. peki bizim evrenimizle birlikte tüm evrenleri kapsayan zamazingoya ne deniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ordan bakılınca bilim uzmanı gibimi görünüyorum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bilmiş gibi gözüküyosun dicem de kızma euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dfdfd bilmişten ziyade araştırmış diyelim ama o "zamazingo" yu araştırmadım dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 O hiçlik. Hiçlik nedir? Korkunç bişey bence. Sıfır madde, hiç madde yok. Evrenin madde kaplamayan kımı diyebiliriz. Yani boşluk var evren var. Space ve universe diyeyim. Boşluğu dolduran ve ilerleyen maddeler ve enerji topluluğuna evren diyoruz. Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yav said: ben evreni her şeyi kapsayan şey diye bilirdim. peki bizim evrenimizle birlikte tüm evrenleri kapsayan zamazingoya ne deniyor? gece gece koptum buna ya,,,,:D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dunya'da ki butun tartismalar yalan bence ya. Asil soru evrenin sonunda ne var. Yok allah var, yok allaha inandin, yok sinir, yok intikam, savas, hirs falan hepsi yalan gereksiz anlamsiz. Boyle buyuk bir yapinin icinde atom kadar bile kucuk degiliz ama insanlik nelerle ugrasiyor hala. Boyle oturup uzayin sirlari, kisa surede yolculugun yollari, yeni yerlerin kesifleriyle ugrasacagimiza zeka ozurlu insanlarin turban meselelerine savunuculuguna boguluyoruz falan. Ne gereksiz isler kardesim. Gecen bir belgesel izledim IMAX. Cosmic Voyage diye. Orda -hani bir site var ya atomdan uzayin en uzak kosesine kadar zoom out yada zoom in yapabiliyorsun- onun animasyonlusunu gosteriyor agzi acik kaliyor insanin. Yaptigimiz hersey bos diyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ee peki uzaylı iletişime geçmek istediğini hangi dille söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 uzaylılar eskiden rahatça gelip gidiyorlardır dünyaya ama artık şöhret oldular yolda rahat yürüyemez hale geldiler. yazık garibanlara nerde o eskiden tatilini dünyada geçiren uzaylılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Pen Duick said: Ve olay budur ya. President of Universe!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 onu bunu bilmiyorum da, uzaydaki en gelişmiş canlılar insanlar ise, diğer canlıların vay haline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ejder_123 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 benim düşüncem şu bence nasa çok önceden marsda suyu buldu ve marsda şu anda bence yaşam var ama dünyaya duyurulmuyor çünkü marsın aerikanın olması isteniyor.X([b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sen çözmüşsün bu işi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 shuTdoWnX said: evrenimizin temsili resmi yav said: o evren hunisinin dışında kalan siyah alan ne peki :S orada 4. boyut resmedilmiş, o "huninin dışı" zamanın olmadığı mekan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aye said: fdasdp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 doğrudur tabii bugün marta xxx.xxx.xxx hepsi va deseler bunu kim alacak türkiyemi ? elbette hayır amerika neden uzayla ilgileniyor. Zamanı gelince bir bakıcaz ki mars vs vs hepsi onların kontrolünde ejder_123 said: benim düşüncem şu bence nasa çok önceden marsda suyu buldu ve marsda şu anda bence yaşam var ama dünyaya duyurulmuyor çünkü marsın aerikanın olması isteniyor.X([b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: evrenimizin temsili resmi Evrenin temsili resminde bile freud var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bence o kadar geç açıklamasının nedeni hani gider ayak bana bi şey yapsalar nolur yapmasalar nolur diyedir.Var var uzaylılar :). - Selam dünyali ben uzaylıyım + hoşgeldin birader nerdensin -zömbötlönk gezegeni +nereye bağlı o ya? -hönk? +senin bu araç çok yakıyomu? -abi bunlar zötromborgle çalışıyo +kurşunsuz yani -abi sen türksün dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Neden hep komplo teorileri onu anlamıyorum ben. Amerika evrenin hakimi olmak istiyo lol :D Olamazlar ki yani biraz daha toprağı olmasa bile zaten hali hazırda her eyaletin ayrı kanunu var parçalanmaya çok yatkın bi ülke Amerika. Bi eyaletler arası anlaşmazlığa ve çatışmaya bakar yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 geçen düşündük tartıştık... ya uzaylılar oksijene ihtiyaç duymuosa...bizce onlar ot dumamına ihtiyaç duyuolar.... böle kafaları hep iyi... ne zaman bi uzaylı filmi izlesem böle uzay gemileri falan dünyaya inio ve hepsinden bi duman çıkıo... işte o duman bu dumandır... kanısına vardık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nileppezdel said: Neden hep komplo teorileri onu anlamıyorum ben. Amerika evrenin hakimi olmak istiyo lol :D Olamazlar ki yani biraz daha toprağı olmasa bile zaten hali hazırda her eyaletin ayrı kanunu var parçalanmaya çok yatkın bi ülke Amerika. Bi eyaletler arası anlaşmazlığa ve çatışmaya bakar yani. :) Amerika'nın işi yahudilere vaadedilen toprakları verip, İsa'yı beklemek, uzayda falan gözleri yok, Cennet'i istiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Amerika'nın kurucuları ateist bi kere lol :D İnanmayın komplo teorilerine. Zamanında Osmanlı ne istediyse onu istiyor Amerika. Bu yolda da her oyunu yapıyor. Kendi komplo teorilerini kendileri salıyorlar falan. Adamlar savaşmayı biliyolar her açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 amerika bi kere dünya barışını sağlamaya çalşyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar