Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizerler (Çizgi Roman vesaire)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Tony DiTerlizzi
Todd McFarlane
Sam Didier (samwise)
Todd Lockwood
Larry Elmore

severim sayarim...

Bir de Galip Tekin var. Onun da çok felsefik çizimleri olabiliyor..
Geçen gün Wolverine Snikt miniserisini buldum.
Sanirim Tsutomu Nihei çizmis..
Bu adamin da çizimleri Galip Tekin hissi uyandirdi, o yüzden bu seriyi çok sevdim...

Bir de geçen sene felan Flash ile ilgili siteler arastirirken HR Giger'in sitesini buldum.. Alien fani oldugumdan siteyi çok sevdim felan..
Daha sonra bu adamin megersem Alien'la felan iliskisi oldugunu ögrendim sasirdim..

Simdi ise Avaturk'te HRGiger nickli kisi var, sonracima Shockhaber'de en üniversite ögrencileri arasinda çok konusulan çizer listesinde birinci siradaymis felan.. Çok sasirdim.

Bu tarz çizerler biliyor musunuz? Ya da bu adamlarin hangi ÇR'larda felan çizdigini biliyorsaniz onlari almayi düsünüyorum..

Eski ÇR'larda da Joe Madureira, Jim Lee baya iyi is çikarmis gibi geldi..

Spawn, X-Men Evolution'in TV dizileri ve Street Fighter'in yeni ÇR'indaki çizim ekipleri de baya becerikliymis.. Süper çizmisler..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Sosyal ağlarda paylaş

Matt Stawicki dragonlance in yeni kapaklarını çizen insan

Michael Whelan bu da Todd Lockwood un keşke kendisi gibi olabilseydim dediği kişi...

Justin Sweet icewinddale in portrait lerini ve daha bir çok artworkünün çizeri insan[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

H.R. Giger ın eserlerine bakmadan kimsenin yorum yapmasını haklı bulmuyorum tavsiye edebileceğim katalogları Necronomicon_2 - Arh+ ve Giger's alien dırki ona oscar kazandıran ve bence film dünyasında 1979 dan bu yana çizilip işlenmiş en ii yaratık tasarımıdır.Giger'ın Dali'yle dost olması bence rastlantı değildir çizimlerinede yansımıştır nsl Picasso'nun rsmleri kendisi öldükten sonra anlaşılmaya başlandıysa Giger'ın çizimlerini ve tasarımlarını insanların anlaması için uzun bir zmn geçiceğini düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 14 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...