Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'nın göbeğinde Kandil Dağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:
ne diyelim?

bölgesini söyle karadenizli vatandaşım de hakkarili vatandaşım de.Böyle saçma bir ayrım yok amerikadaki adam ben japonum ben italyanım ben vs vs im diyormu.E tabi orada para var millet refah içinde.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Böyle saçma bir ayrım yok amerikadaki adam ben japonum ben italyanım ben vs vs im diyormu.

oo sen napıyon.. diyor tabi. hatta ermeniler bi ara sadece ermenilerin yaşadığı bir şehir falan yapmaya çalışıyordu. çinlilerin kendi mahalleleri neyim var hatta kızılderili kabilelerindne biri bağımsızlık ilan etmek istedi yakın zamanda.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
çin mahallesi daha başka birşey ermenilerin ve kızılderililerin girişimlerinin sonucunuda söylermisin :)

girişimlerinin sonuçları önemsiz; zira bu adamlar kendi milliyetlerine anlam veriyor. yani senin iddia ettiğin gibi "ben ırkımı milletimi unuttum asimile oldum artık süfer amerikalıyııım" demiyor.

mahalle kadar ufak gruplar halinde bile olsa beraber yaşamaya devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Rock said:
Size ne desem diye çok düşündüm ama diğeceğim herşeyin boş olduğundan vaz geçiyorum. Gidip her kürtü, her ermeniyi(türk olmayıp türkiyede yaşamak zorunda kalan herkezi) 2. 3. sınıf insan yerine koyup aşağılayın, hiç birine konuşma hakkı vermeyin, elinize geçen her fırsatta insanlara din ve ırk ayrımcılığı yapın sonra da bu adamların Türkiye Cumhuriyeti'ne sadık olmalarını bekleyin. Hepiniz hakettiğinizi alacaksınız. Böyle devam edin.

böle konuşma seni top ederler valla. sadece tavsiye.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Bone said:
ne diyelim?

bölgesini söyle karadenizli vatandaşım de hakkarili vatandaşım de.Böyle saçma bir ayrım yok amerikadaki adam ben japonum ben italyanım ben vs vs im diyormu.E tabi orada para var millet refah içinde.

çerkez kökenli, ermeni kökenli, bulgar kökenlü TC vatandaşı yok diyerek, onları yok göstererek, yok farzederek, "Türk Kürt kardeştir bunları ayıran kalleştir" gibi "birleştirici" bir tavır takınmış olmuyorsun yalnız. ona dikkatini çekerim.
Mesaj tarihi:
Bu ülke için hep birlikte çalıştıktan sonra köklerimizden korkmamıza hiç gerek yok.

Araştırsak kaçımız Türk kökenli çıkarız acaba.
Anadolu'ya gelen Türk'ten fazla burada bizanslı vardı, Rum vardı, ermeni vardı.

Orta Asya'ya gidenlere "çekik gözlü gittiniz, çakır gözlü geldiniz" diye bi laf etmişler zamanında.
Bişeyleri açıklıyor sanırım.

Sonuçta olay "ne mutlu türküm diyene"dir, türk olana değildir.
Mesaj tarihi:
Özal Türkmenistana gittiginde bir halk ozani soylemi$ onu. Ozal biara dogu birligine merak sarmi$ti.

ozan: "cekik gozlu at ustunde geldiniz, mavi gozle ucakla dondunuz"

hadi na$ buralardan gibi bir anlama geliyo yani =P
Mesaj tarihi:
Bone said:
Snefru said:
Bone said:
ne diyelim?

çerkez kökenli, ermeni kökenli, bulgar kökenlü TC vatandaşı yok diyerek, onları yok göstererek, yok farzederek, "Türk Kürt kardeştir bunları ayıran kalleştir" gibi "birleştirici" bir tavır takınmış olmuyorsun yalnız. ona dikkatini çekerim.

Benim bahsettiğim yok sayma değil sadece ne gereği var bunları söylemeye onu anlayamıyorum.İnsanlara test yapsan kaç tanesi 100% türk çıkacak ki gayet saçma birşey bu.Zamanında kaynaşmış bu toplum çok zengin bir yapısı var.Batılılar tarafından bölünmeye de çok müsait benim rahatsız olduğum nokta da bu zaten.Bu olaya niye bizde katılalım.Ne gerek var şimdi insanın kökenini söylemesine.Tamamen saçma bir olay.
  • Yeni Oluştur...