Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 anlatilmak istenen her ne kadar guzel olsada, film hic dogal gelmedi bana malesef. cik, olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kar Topu teorisi diyoruz buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aluriel said: anlatilmak istenen her ne kadar guzel olsada, film hic dogal gelmedi bana malesef. cik, olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yönetmen izleyiciyi sık sık yemlemiş, film boyunca beklediğin sahnelerin gelmesini bekliyorsun falan, o nedenle genel geçerde insanlar pek sorgulama tandansında değil sanırım filmin içeriğini, ama para rahatsız edici unsur olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Senaryo basit ama güzel.Olaya sadece para olarak bakmamak lazım tamam çok klişe ama yani iyilik yap iyilik bul : O lülz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o değilde izmirde çekilen film olsun dizi olsun tarafsız bakamıyorum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar