funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 anne serçe baba baykuş bence, böyle baykuş mu olur ya parmak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahaha aynısını ben de söyledim, daha çok ufak ondan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 archangel kızsan bişeyler ayarlarım (lol saka tabi yok istanbuldayım malesef :) ) evet kafes genişçene baya bi bi de bilmiyorum neden ama bi türlü büyüyemedi hayvan adam gibi 2 aydır filan bizde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Pigme baykuş vermişler size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 daha büyük sanıyordum ben sevimli baykuşu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ek bilgiler: ayakları cok kuvvetli yerden bi sıçrıyo 1mt yukarıdaki tünege 1 kere kanat çırparak gidiyo ve kanat sesi yok yani kanat çırptıgı anlasılmıyo bile görüntü dışında tür olarak da ishak kuşu oldugunu düşünüyoruz tanımlara filan uyuyo dostum baykus dedin serçe çıktı! olayına dönmüş ya anlamadım ben de büyümedi bu heyvan bi adı vardı bunun anadolu baykusuymus ama bu ağrıdan gelmiş zaten bi de şöyle bi olay var bu tarz vahşi hayvanlar dogal ortamlarından 1000km uzaklastırıldıgında serbest bırakılırsa yaşıyamazlarmış eh agrı-istanbul 3000km nerdeyse rehabilitasyon mu ne gerekiyomus serbest bırakılmadan önce de yine de garantisi yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquatik said: Yazık, üzüldüm ben hayvanın doğal ortamından koparılıp kafese tıkılmasına, üstelik çok küçük anne gereksinimi fln. bitmemiştir bence henüz. Bir de yaşam boyu yalnızlığa mahkum (çok yaşayabileceğini de sanmıyorum :( ) Ukalaca ya da kırıcı gelebilir ama söylemeden edemeyeceğim: Hayvanlar, süs eşyası, oyuncak, ya da biblo değildir. Bu bakış açımızı değiştirmediğimiz sürece hayvansever olduğumuzu söyleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 basta anlatmıstım ama çok açıklayıcı degilmiş biz bi pet shopa gidip "baykus istiyoruz" demedik babamla baykusları çok severiz bunu bilen bi tanıdıgımız da "jest" olsun diye gitmiş agrıdan baykus getirmiş bi önceki mesajımda belirttigim üzere 1000km den fazla uzaklasınca yasama sansları yok malesef dısarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mulgear6 said: archangel kızsan bişeyler ayarlarım (lol saka tabi yok istanbuldayım malesef :) ) evet kafes genişçene baya bi bi de bilmiyorum neden ama bi türlü büyüyemedi hayvan adam gibi 2 aydır filan bizde o evet ben de o postu attıktan sonra acilen larakene danışıp "lem!mulgear kız deel di mi?lütfen hayır de lütfen lütfen lütfen" dediydim.yoksa harbi yavşak title ını hakederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya yok kız olsaydım bile (diilim!) pati kızlarında yola çıkarak o kadar da sorun yaratıcagını sanmazdım gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abi yakından çeksene biraz serçe mi baykuş mu belli olmuyo ama ilk sayfadaki fotoğrafta çok şirin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya artık yanına yaklastırmıyo o zaman daha yeni gelmişti aptaldı filan simdi ucuyo filan kaçıyo :D bi de kaparsa elimi gg olurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sen öyle deyince aklıma şu geldi heh http://forum.paticik.com/read.php?22,3422779 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 la minnacık şey ne kapıcak sen yaklaş yerde sürünerek seni görmez hem sonra da paparazziler gibi fotosunu çek yakından:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.wowhead.com/?spell=1787 bi biçimde giderim sonra http://www.wowhead.com/?spell=1725 atarım sonra http://www.wowhead.com/?item=11108 çekerim http://www.wowhead.com/?spell=26889 atar kacarım di mi? yada olmadı http://www.wowhead.com/?spell=18658 atarım en temizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 anaa linklerin üstüne gelince speller çıkıyo ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hahahha iyi düşünmüşün mulgear:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konu baykuş olunca popo-chan ı seyretmeden olmaz.Sonuna kadar seyrediniz. ( watch?v=ChTsGDPcCdY ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 popo chan müthişmiş gerçekten yaw hedef falan küçültüyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 daha fazla oyle kalmasına dayanamadık ve rehabilitasyona verdik tam olarak olayı açıklarım bi daha ama artık rehabilitasyondan sonra doğaya bırakılıcak yeni resimleri de var eve gidince onları da koyarım gerçi mailde 1 tanesi varmıs onu atıyım digerleri cumartesi filan (pf çok büyük çıktı resim eve gidince gelicek artık devamı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hayırlısı olmuş kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ohh çok tatlı olmuş. Ama rehabilitasyon olayı iyi olmuş. Yani senin için kötü tabi ama baykuş için iyi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yerim ben onu yahu çok iyi olmuş, sen üzülmüşsündür ama, baykuş daha mutlu olur öyle adı neydi unuttum bakiyim şimdi buliyim edit: bulamadım adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hehe çok tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar