Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It's the first day of the rest of your life

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Abi ben sana söyleyim abisine söylersen o da tamam derse burdaki bazı arkadaşların da dediği gibi kızla aranız oldukça 'resmi' olur iki güne biter sevginiz,sıkılırsınız hemen.

Bence bu işi gizli yap ortaya çıkmaz kolay kolay hem de insana daha çekici gelir güzel bir ilişkin olur yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca neler yaşadığımı anlatiiimm..

Kızla buluştum.. Abisinden msj geldi erkek arkadaşınlaymışın takiptesin..

Kız korktu açıklayalım dedik çocuk geldi şok oldu tabi anlattığım kdr basit diil heycandan ölüyorum..

akşam abisinden beni yere vuran bi mesaj.. kızdan yanlış yaptık diye mesaj ben ölüyorum derken abisiyle düzelttim arayı onay verdi bu sefer kızla sorun yaşadık..
en başa döndük dewam edior ama.. inş.. hep dewam eder kötümser görüyorum ama umutluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hic taniamdigin bir adamla takilacagina, kendi arkadisyla takilmasi daha makul bence, cunku kiz arkadasin zaten sizin ortama girecek, surekli abisinin gozu onunde olacak, yani yanlis yapilma olasiligi daha az olacak..

Bence seni ortaya alip oynamislar senle, abisi biliyorur kesin kizin sana yazdigini.. Ilk bastan beri..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bence de birşey olmaz. Aynı benim kardeşimin başına gelse, ve arkadaşım sürekli karı-kız-sex ikili üçgeninde muhabbetler çevirmeye çalışan biri değilse, eski kız arkadaşlarından sabıkalı değilse sorun çıkarmam, sadece *kibarca* benim yanımdayken ben alışana kadar geçecek bir kaç yıl boyunca el ele bile tutuşmamalarını isterim, ama yalnız da bırakırım yani, rahatsız olmam.

Öyle kadeşimin namusunu korumak gibi aptalca bir derdim yok, ben neler yapıyorsam o da yapabilir, ama bunu en iyi arkadaşlarımdan biri ile yapıyorsa benim önümde aşırı davranmamalılar; sinirlenmem ama rahatsız olururum, bunu da ister istemez belli ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
Ya hic taniamdigin bir adamla takilacagina, kendi arkadisyla takilmasi daha makul bence, cunku kiz arkadasin zaten sizin ortama girecek, surekli abisinin gozu onunde olacak, yani yanlis yapilma olasiligi daha az olacak..

Bence seni ortaya alip oynamislar senle, abisi biliyorur kesin kizin sana yazdigini.. Ilk bastan beri..

abisi bilmiodu..
hatta şok oldu..

oturduğumuz yere kız abisini çaırırken erkek arkadaşım var dedi..
abisi.. yani arkım bi geldi şok şok şok.!
yanında bi tane daha ortak arkadaşımız var benim yerime başkası olsa dayak yemek için çağırılmış beni gördü.. gülmeye başladı bende güldüm fln.. kızın abisi direk ayakta sikiliomuş gibi bi duruma düştü.. sonra beni sevdiinden dolayı onay verdi..
kız kardeşi ile abisi kavgalı bu aralar..
abisinin izin verdiğini kız benden örenio o derece!
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

abisi bilmiodu..
hatta şok oldu..

oturduğumuz yere kız abisini çaırırken erkek arkadaşım var dedi..
abisi.. yani arkım bi geldi şok şok şok.!
yanında bi tane daha ortak arkadaşımız var benim yerime başkası olsa dayak yemek için çağırılmış beni gördü.. gülmeye başladı bende güldüm fln.. kızın abisi direk ayakta sikiliomuş gibi bi duruma düştü.. sonra beni sevdiinden dolayı onay verdi..
kız kardeşi ile abisi kavgalı bu aralar..
abisinin izin verdiğini kız benden örenio o derece!
[/b]

Iyide sizin abi nasil bir psikopat, kiz kardesinin erkek arkadasini pastanede birlikte oturuyorlar diye 3 kisi dovmeye geliyor?

Anlamadim ben nasil bir hayat felsefesi var bu adamin? Ayrica boyle bir insanlar sen nasil arkadas oldun yahu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Recall06 said:
GERGE said:

Öyle kadeşimin namusunu korumak gibi aptalca bir derdim yok, ben neler yapıyorsam o da yapabilir,

Demek sende bakir kalacaksin evlenene kadar. Zor gunler seni bekliyor..

Çok komiksin de niye şimdi?

Smiley koymayı mı unuttun yoksa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...