Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It's the first day of the rest of your life

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Benim de aklıma şu sahne geldi başlıktan, feci gazdır.

when harry met sally'den

Harry Burns: I love that you get cold when it's 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle above your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend the day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.

Sosyal ağlarda paylaş

benim kız kardeşim olsa karşıdaki insanda arkdaşımsa karakterine göre izin verir yada vermeye bilrdim.mesela çocuk kızlara mal gibi bakan yatak peşinde koşan biriyse tokatlardım çocuğu.yok efendi biriyse hani yanlışı olmıycak ve tabi kardeşime de güveniyorsam neden olmasın.illahki evlenenler bi anda tanşmyr. 3 belki 4 sene bi beraberlik olması lzm kanımca. 22 26 oluyor ozaman. uygun.abisnie soyleme henüz.belki bişi olmıcak aranızda oyle aman aman
Sosyal ağlarda paylaş

Abilikten ote direk berserk mode : ON olup tarumar etme ihtimali var hele ki bu war cry ile birleşti mi bittin.

-Fazıl : Ben var ya kız kardeşinden hoşlanıyorum
-Melih : ....
-Fazıl : Ben ciddiyim bakma oyle suratıma
-Melih : Lan it seni de kardeş bildik bagrımıza bastık yaptıgın aynalı tahirin kitabına uyar mı lan !'^%#½$½#
-Melih : Berserk Mode : ON a.k.a. bi War Cry
-Fazıl : Ama ama... ben çok saf ve temiz duyguların adamıyım
-Melih : ..... (dıkşşşş)
-Fazıl : ...
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı bi de bakış meselesi o. Arkadaşınla ne kadar samimisiniz? Çok samimi değilseniz, "abi kız kardeşini seviyorum ben, o da beni seviyor, en kötü ihtimal bir süre takılır ayrılırız" diyiver bitsin bence. Zaten çok samimi iseniz arkadaşının kız kardeşine bir kadın gibi bakamıyorsun, o senin için senin de bir akrabanmış, senin de kız kardeşinmiş gibi oluyor. Zaten anlattıklarına göre de arkadaşla çok samimi olmadığınızı varsayıyorum, git söyle yani çıkıcaz bir kız kardeşinle haberin olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bir abi olarak söylebilirim ki eğer bu eleman yakın bir arkadaşınsa ve aranızda karı-kız muhabbetleri geçtiyse tavsiye etmiyorum söylemeni. sonuçta adamın tepkisi senin karakterine bakar. eğer orada burada karı kız peşinden koşuyosan sonra da böyle böyle kız kardeşini seviyorum dersen en iyi ihtimal arkadaşlığınız biter ve adın kötüye çıkar diğer ihtimalde üstüne bir de dayak yersin.ama en kötüsü arkadaşına söylemeden gizli kapaklı böyle birşey yaparsanız ve açığa çıkarsa tepkiler çok daha büyük olur ve eğer ortak bir arkadaş grubunuz falan varsa elemanla muhtemelen dışlanırsın böyle bir durumda .kusura bakma ama

Xaenin said:
Bros before hoes.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

yer yüzünde başka kız mı yok ya? anlamıyorum arkadaşım ben bu işi. gidip yakın arkadaşının kız kardeşine yazılır mı ya?

kız kardeşim olsa bütün ilişkilerine onay versem yakın arkadaşlarımla çıkmasına onay vermem. yarın birgün aram bozulsa arkadaşımla gidip kız kardeşimden çıkarır acısını vs.

herşeyi geçtim bikere arkadaşlar arasında karı kız muhabbetine girince konusamicaksınız, soğicak ortam. yanınızdaki diğer arkadaşlarınız saçma sapan espiriler kaçırcak ağzından aranız bozulcak.

ha tutup sonsuza kadar gizlerim diyorsan da allaha havale ediyorum seni. böyle arkadaş olmaz olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...