nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sanki başka çocukla çıksa evlencekler mi? Abisi de bunun farkındadır. En azından yabancıyla eğlenmez bizden biriyle evlenir demeli bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayatının fırsatı olm aşk diosan chargee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim de aklıma şu sahne geldi başlıktan, feci gazdır. when harry met sally'den Harry Burns: I love that you get cold when it's 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle above your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend the day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 benim kız kardeşim olsa karşıdaki insanda arkdaşımsa karakterine göre izin verir yada vermeye bilrdim.mesela çocuk kızlara mal gibi bakan yatak peşinde koşan biriyse tokatlardım çocuğu.yok efendi biriyse hani yanlışı olmıycak ve tabi kardeşime de güveniyorsam neden olmasın.illahki evlenenler bi anda tanşmyr. 3 belki 4 sene bi beraberlik olması lzm kanımca. 22 26 oluyor ozaman. uygun.abisnie soyleme henüz.belki bişi olmıcak aranızda oyle aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bence arkadsinla konussan iyi edersin benim kiz kardesim olsa eminim korumaci olurdum, ama sevdigim bir arkadasima guvenirdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaşınla konuş. Bros before hoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ilk önce kızla konus mantık çercevesinde neler yapılabileceğini.Ondan sonra gidip konus adam zebellah değil ya oyleyse de en fazla poponun üstüne oturdugunla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bir de şöyle bir olay var, sen istersen 3 metre adam ol, kardeşine yavşadığın adam olası bir durumda seni döver. Çünkü o abidir, abiler normal insanları döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abilikten ote direk berserk mode : ON olup tarumar etme ihtimali var hele ki bu war cry ile birleşti mi bittin. -Fazıl : Ben var ya kız kardeşinden hoşlanıyorum -Melih : .... -Fazıl : Ben ciddiyim bakma oyle suratıma -Melih : Lan it seni de kardeş bildik bagrımıza bastık yaptıgın aynalı tahirin kitabına uyar mı lan !'^%#½$½# -Melih : Berserk Mode : ON a.k.a. bi War Cry -Fazıl : Ama ama... ben çok saf ve temiz duyguların adamıyım -Melih : ..... (dıkşşşş) -Fazıl : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 heppi börtlek ay pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abi empati yap kendini kızın abisi yerine koy öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abisini dov, kizin da elinden tutp daga kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 of ne sakat durum vallahi kolay gelsin..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abisini çek kenara konuş. dayılanırsa kaç hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Vazgeçebilirim.. bilmiorm yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Xaenin said: Arkadaşınla konuş. Bros before hoes. LOL bu arada ciddiyim, türk polisi aştı kendini. seni büyük kızı küçük görürlerse gezerken falan valla içeri alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Friends izle, Monica ve Chandler'in ciktigi fakat Ross'un bilmedigi zamanlari euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Çocuk iyi tepki gösterse bile sen o kızla çıkmaya başlarsan aranız gayet resmileşir. Ben pek sıcak bakmam şahsen vazgeç bence, bak benimde kız kardeşim var vazgeç ulan adamı dellendirme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Anladım.. abi biliorm durumu ki.. abisiyle konuşurkende hep dert yanıodu yaw kız kardeşinin olması çok kötü fln diye(: herhalde benim ki sadece action olacak sonra bitecek.. işte bugün buluşp konşcm kızla bakalm neler yapabilrx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hacı bi de bakış meselesi o. Arkadaşınla ne kadar samimisiniz? Çok samimi değilseniz, "abi kız kardeşini seviyorum ben, o da beni seviyor, en kötü ihtimal bir süre takılır ayrılırız" diyiver bitsin bence. Zaten çok samimi iseniz arkadaşının kız kardeşine bir kadın gibi bakamıyorsun, o senin için senin de bir akrabanmış, senin de kız kardeşinmiş gibi oluyor. Zaten anlattıklarına göre de arkadaşla çok samimi olmadığınızı varsayıyorum, git söyle yani çıkıcaz bir kız kardeşinle haberin olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Abisinden gizli gizli görüş heyecan,aksiyon,macera olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bağrına bas taşı otur oturduğun yere . Arkadaşın kardeşiyle çıkmak yakışı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ohş şimdi ben senin kardeşini akşam simiti gibi çıtır çıtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bir abi olarak söylebilirim ki eğer bu eleman yakın bir arkadaşınsa ve aranızda karı-kız muhabbetleri geçtiyse tavsiye etmiyorum söylemeni. sonuçta adamın tepkisi senin karakterine bakar. eğer orada burada karı kız peşinden koşuyosan sonra da böyle böyle kız kardeşini seviyorum dersen en iyi ihtimal arkadaşlığınız biter ve adın kötüye çıkar diğer ihtimalde üstüne bir de dayak yersin.ama en kötüsü arkadaşına söylemeden gizli kapaklı böyle birşey yaparsanız ve açığa çıkarsa tepkiler çok daha büyük olur ve eğer ortak bir arkadaş grubunuz falan varsa elemanla muhtemelen dışlanırsın böyle bir durumda .kusura bakma ama Xaenin said: Bros before hoes. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yer yüzünde başka kız mı yok ya? anlamıyorum arkadaşım ben bu işi. gidip yakın arkadaşının kız kardeşine yazılır mı ya? kız kardeşim olsa bütün ilişkilerine onay versem yakın arkadaşlarımla çıkmasına onay vermem. yarın birgün aram bozulsa arkadaşımla gidip kız kardeşimden çıkarır acısını vs. herşeyi geçtim bikere arkadaşlar arasında karı kız muhabbetine girince konusamicaksınız, soğicak ortam. yanınızdaki diğer arkadaşlarınız saçma sapan espiriler kaçırcak ağzından aranız bozulcak. ha tutup sonsuza kadar gizlerim diyorsan da allaha havale ediyorum seni. böyle arkadaş olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar