Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arkadaslar lutfen artik HER TURK ASKER DOGMASIN... Her Turk Bilim insani olarak dogsun Her Turk Dunya capinda basarili gercek sanatci olarak dogsun,(ressam,sair,heykeltras vs.) Her Turk olimpiyatlari kazanabilecek sporcu olarak dogsun Her Turk biraz akilla dogsun... Lutfen...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dogan cokta, turkiyenin haberi yok.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nerden esti bi anda? her turk libo$ dogsun, siz ed trahatlayin di mi =P
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Her Türk asker doğmuyor ki? Yada ben Türk değilim. Çünkü asker falan değilim ileride olmak da istemiyorum :D
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 her türk ressam doğsun beşi bir evde olsun
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Boyle militarist bir anlayis olurmu, neden her turk asker doguyor, kici kirik begenmedigimiz amerikan coniler 2000 kilometre oteden petrol ugruna gonullu!! olarak gelip geberiyorlar, ve herkez halinden memnun.. Demek ki toplumlari uniter kilmak icin illede militarist ve bolunme korkukusu ile yetistirilmis halk yaratilmasi zorunlu degil... Bu yuzden bence artik her Turk un asker dogmasi gerektigi mantigini lutfen kabul etmeyelim.. Kendine guvenen ve uniter devlet olmamiz icin asker olmamiz gerekmiyor, en asker rusya bile yikilmisken artik bu tip soylemlerle halki bir arada tutma belki bizim gibi bilgi degilde beyin yikama uygulanan toplumlarda halen kabul gorebilir fakat inaniyorum ki BIR TURK DUNYAYA BEDEL olsun istiyorsak birazda bilim,sanat,spor gibi alanlarda ve bilgi ve analaik dusunmeyi kuvvetlendiren bir egitim sistemine gecmemiz gerekiyor.
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 her türk 9 doğuruyor. asker doğucak & doğurucak & doğurtturcak* hali mi kaldı? * bu her durumda oluyor önüne geçilemiyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bizde paralı askerlik yürütecek para yok. Keşke olsa. Ayrıca yine söylüyorum her Türk asker doğmaz.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ok. Her Türk asker doğmuyor ki zaten. Gerektiğinde asker olabilmeyi simgeleyen bir söz bu. Şartlar kötüye giderse hiç olmadı hepimiz alırız elimize birer taş. Bu yani. Eğitim ile ilgili söylediklerin çok doğru tamam da, asker? ne alaka? Sanki Her Türk asker doğar diyince hepimiz eğitimsiz kaldık.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Her turk asker dogmak ZORUNDA.. Benim duamsa su.. Allahim her turk bordo bereli olarak dogsun..
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence artik turk dogmasin, yeterince turk war dunyada.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bu dunyada yunan-ermeni-rum-ingiliz-amerikali-arap-kurt oldugu surece hepimiz askeriz.. bende istemem boyle olmasini ama turkun turkten baska dostu olmaz..ve her daim hazir bulunmali..
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 turkun turkten baska dostu olmaz düşüncesinden ziyade ingiliz tekniği daha çok hoşuma gitti: ingilterenin dostları değil çıkarları vardır demiş bi ingiliz büyük. Bi de, askersiz bir dünya hayal edebiliyor musunuz gerçekten=?
funq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence her Türk gerçekçi doğsun ki böyle spam başlıklar açılmasın :)
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kizil elma diyorum aslinda ama olmaz biliyosun :).. Ben iyiki boyle diyenlerden degilim..keske bole olmasaydi diyenlerdenim..
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 roket adam said: turkun turkten baska dostu olmaz düşüncesinden ziyade ingiliz tekniği daha çok hoşuma gitti: ingilterenin dostları değil çıkarları vardır demiş bi ingiliz büyük. Bi de, askersiz bir dünya hayal edebiliyor musunuz gerçekten=? devletlerin dostu du$mani olmaz zaten. o dostumuz $u du$manimiz diyerek siyaset yapilmiyor. Konjonkture gore cikarlar degi$ir, boylece diger devletlere kar$i alinan tavir degi$ir.
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya benim türk dostum olsun istemiyosam? bu derece ırkçılar çoğunluktayken, ilkokulda bile bize ırkçılığı öğretirlerken? insanları bi özelliğine göre genelleyip bunlar kakadır diye sunmak nedirki? ermeniler=> soykırım dedi HEPSİ KAKA yunanlar=> hain onlar HEPSİ KAKA vesaire vesaire diye uzayan bi liste. niye hepsini kötü olarak gösteriyoruzki? neyse konu bu değildi bi dk. yahu niye her türk asker doğuyoki? ben niye asker olucamki mesela? güç-kuvvet özürlü, düz taban bi adamım ben. olsa olsa bilgisayar başına koyarlar beni. kimbilir türkiyede daha kaç tane benden var. hepsi bilgisayar başında, kantinde tv'yi yönetirken falan, neye yarar bu adamların askere gitmesi? onun yerine otursun mesleğini icra etsin, ülkesine daha faydalı olsun. daha mantıklı değilmi? bence öyle enazından
Öne çıkan mesajlar