knoxville Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 En iyi Kazaa 2.4.x versiyonu: * Clean KMD 2.4.4 Kazaa Lite 2.4.3 'ün yeni araç gereçlerle update edilmişi. AutoSearchMore ve accelerator 'ı var. Diğer bi çok versiyonda da yokmuş. Diğer Kazaa 2.4.x versiyonları: * Kazaa Lite 2.4.3 Bu zaten sorunsuz olan son KL versiyonu. * Kazaa Lite Resurrection Bunun için buraya göz atıyoruz. Kazaa Lite Revolutions ile karıştırmıyoruz. Kullanıcı yorumları iyi. En iyi 2.6.0 versiyonu: * Clean KMD 2.6.0 Bu da oldukça iyi bi versiyon ama AutoSearchMore özelliği yok. Bunun yanında IP Blocker ve sürüyle gerekli gereksiz araç gereç var. Daha iyi 2.6.0 versiyonları yapım aşamasındaymış. Diğer 2.6.0 versiyonları: * K-Lite (yapım aşamasında) 2.6.0 mı daha iyi 2.4.x mi? 2.6.0 KLR loader kullanıyomuş, 2.4.x olanlarda K++ loader varmış. KLR loader daha az özellik sunuyomuş. 2.4.x 'de KL Extensions denen bir özellik var. AutoSearchMore ve accelerator gibi özellikler ekliyo. 2.6.0 'ın avantajı ise Multiple Search yapabilmeniz. Eski versiyonlar Kazaa network 'ünde engellenmiyo mu? Öyle bişey yokmuş. Gönül rahatlığıyla eski versiyonları kullanabiliyomuşuz. =) Kaynak: FileSharingTalk.com Download linkleri ilk postun sonunda[/b][signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 14 February 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Lan 2.6 mı ne war onu kurdum ayy ne salak bıse ben 2.4.3 de rahatım gereksız bana gore sonucta calısıyor yenı olarak ne war mp3tarayıcımı ne war bozuksa buluyo lan banane ben saten dınlıyıp bozuk olup olmadıgını anlıom fılan dermısım eskı ver. daha ıyı[signature][hline]Oki doki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Kazaa lite k++ öneriyorum herkese, bende var hiç bir sorunu yok..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Kazaa Lite +++ 2.4.2 Mükemmel.[signature][hline]"Why don't just we pull the trigger and create our own end?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Clean KMD 2.4.4 Clean KMD 2.6.0[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 18 February 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Bonecrusher, 17 February 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Kazaa lite k++ öneriyorum herkese, bende var hiç bir sorunu yok.. +1[signature][hline]FeNeRBaHÇe Forever... Hayat kısa herşey boş eylen çoş En büyük acı > Aşk < En büyük mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 2.6.0 denemek lazIm, sIrf $u multiple search icin.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Fentoozler, 18 Şubat 2004 19:18 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 17 February 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Kazaa lite k++ öneriyorum herkese, bende var hiç bir sorunu yok.. +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 k++ 2.4.3 kullanıyorum bayadır. sorunsuz çalışıyo diyebilirim. 2.6.0 kullanmadım. yeni icatlar çıkarmayın başımıza :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar