Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deklein

Moss

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Good fellas filan kalmaz yakında tri de baya bi geriler Nc de eger gerekirse goon a yardım eder buyuk ihtimalle de pandemic leggion Nc ye yardim eder
Mesaj tarihi:
Simdi killboardları bi inceledim AAA baya bi kayıp vermis bu hafta goon-tcf ye karsi yaklasık 10 civari dread carrier support vs vs batlle sayilari dikkatimi ayrica cekmedi deil 500 e 150 550 ye 100 goon ile ugrasmak akıl karı deil adamlar cidden arı surusu bide buna allylar eklenecek allah kolaylık versin ccp ye
Mesaj tarihi:
nerde arisurusu gibi daha bob tek basina 500 player e yakin cikartiyo
aaa diyerleriyle savasirken fleetleri 250 di en az
simdi bide bunun se si var coven i var atlasi var exe si var eve si var solodions u var da var :)
yani goon oyle cok kalabalik b i alliance deyil
ascn de 5-6k player vardi fleet e 150 kisi tas catlasa anca...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
godfellas in basi belada o ve tri bi an once cokerse yeniden nc le birlikte agil ve a2 tarafindan iyibi sıkıstırmayla aaa ve queirus elegecirile bilri :) ne diyim yine delveye girsek bile yine yenmek mumkun olmicak gibi :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yukarda yazdıklarım bir bir cıkıyor Nc savası kazandı topraklarını geri aldı aradan tri ve fellası saf dısı bıraktı simdi pandemic leggion ile beraber tcf ve goon a yardima gidiyor
Mesaj tarihi:
Simdi movieyi seyrettim adam bi yerlerini yirtiyor surekli buble buble bumb bumb komedi =)

Pa bu isleri cok iyi yapiyor daha oncede tri titani sirf bs ve supportla almisti
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
birazcik daha bilgiler yazayim savasla ilgili
guney kotu durumda bildiginiz gibi ilk asamada goon aaa bob rol u fena dovuyordu cok sert kayiplar verdirtiyordu. bu nun sebebi elbetteki spy lardi.
kuzeydekilerin guneye inmesiyle ve bazi alliancelerle bilrlikte simdi icimizde bol miktarda spy var ve bu spy lar guneydekilerin sonunu hazirliyor 2 region dustu dusecek ve dusman direk ana kaleye detorid e saldiriyor bu gidisle fazla uzun surmez...
Mesaj tarihi:
Suark said:
goonlar ole can baiting yaparken localdan adam alırsa olacagı bu =)
Heryer spy kaynıo ztn

oyle yapmiyolar kurala gore once forma uye olup 10dolar goon a vermen lazim oyle uyesi oluyon :) ve cok yuksek guvenlikleri var spylar goonda deyil goonda olsalar ilk basta tuzaga dusmezlerdi gelen morsus mihi ve razor de ki spy lar bolgeye gelmesiyle is mafoldu
  • Yeni Oluştur...