Moss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya kafayı yiyecem oyundan uzak kaldım Epic combatı kacırdım yok boyle bisey okadar capitalship kaybetmis adamlar biz olayda yokuz off off Rawr a tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 biri anlatsın yaw =) Bu sanırım önceden de olacaktı ama server kapasitesi ve lag yuzunden NC yenilmişti. Demekki ona göre hazırlanmış agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Savas tam 5 saat 30dk kadar surdu :) once NC cap fleet ve support sisteme atladi daha sonra dusmanin support grubu temizlendi o sirada biraz cap kaybi oldu tabiki :) ancak supportlar bittikten sonra sira capitallere gelince olayin boyutu degisti sistemin temizlenmesini bekleyen nami diyar eski rzr fcsi THE ADJ (Pandemic Legion)in capital fleeti sisteme gelmesi ile savasa renk geldi. Sistemdeki bobun supportlar gidince sistem baya bi rahatladi ztn :) ondan sonrada primary verildikce bi dread anca 2-3 salvo atis yapabiliyodu karsidaki capitale. Savasta olan butun turk arkadaslari tebrik ederim ayni zmnda bobuda tebrik ederim yenilseler bile zewk aldiklarini forumlarda (bu zmna kadar yapmis oldugumuz en eglenceli ve heyecanli savasti) belirttikleri icin. Sanirim patide yok ordaki savasta olan arkadaslar. Bende savasta yoktum :) ama TS de wardim. PS: Pandemic Legion normalde Razora ve tum NC ye notrdur ancak The Adj oraya gecince sadece savastan 20 dk once + standing verilmistir. Her zmn dedigim gibi bazen disarda olmak icerde olmaktan daha faydali olabiliyo. Savastaki Toplam Killer 14 Carrier 56 Dread 1 Ms Savastaki Kayip 14 Dread 2 Gundeki alinan killer 16 Carrier 64 Dread 3 Ms 1 Titan Savastaki Maddi kayip Bob tarafindan : 192.178.270.000 + 70 milyar titan daha onun fiti belli degil. = 262.2 milyar isk min. Officer itemler killboardlarda tam fiyatlarla degildir. O sadece capital kaybi soylentiye gore toplamda 350milyara yakin bi kaybi warmis. Ama sadece soylenti :) O hesapta 98bs yok ve tabi diger kucuk gemiler. Savastaki Maddi kayip NC tarafindan : 29 milyar sadece capital kaybi. 2 turk vardi orda savasan thebaltaci ve takaromi ikiside bizim corptan ne mutlu bana :) bende tsden dinliyodum :P Gerci dun sabah itibariyle ben Rzr dan ayrilmis bulunuyorum. Oyunda sadece buyuk savas olmasindan sikildim biraz. Buyuk savasin habercisi olan ufak ama kaybi buyuk (Titan) savasin listesi Killboard Ve olay olan buyuk savasin listesi Killboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 İnşallah bu savaşın ardından artık bob kendi topraklarına çekilir de, biz de (scalar) keyfimize bakarız. Onlar çekilirken petlerini vurmak çok keyifli oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 o kadar kolay deyil bakin delveye gelmediniz cok sıkıldık kendi bolgemizde pvp istiyoz neutra hostile istiyoz dediniz adamlar oncekinden daha guclu geldi kuzeyliler boyle bastan sagarlarsa seneye 2kat daha fazla titan 2 kat daha fazla mothership ama daha onemlisi 2kat daha fazla playerle saldirir bu sefer delvede isi bitirmek lazim artik sart oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bu savas biter bitmez triumvirate alliance cok fazla bolge kaybeder,simdilik tfc kia saldırılarına direniyorlar ama Nc savasa girince baya bi geri cekilmek zorunda kalacaklar Eee bu oyunun guzelligide bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kia tri karsisinda cok yanliz kaldi kia nin sayisi cok az ama iyi savastilar bob cekilir cekilmez 2 hafta bile surmez triyi atmak sonucta pandemic legions bolgede olcak :) ama goodfelas ve axiom bunlar uzun surcek cunku guneyli ally lar yardim etmicek razor ve morsus mihi tek basina bunlari 3-4 ayda anca temizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ve iste bob icin cok buyuk bir kayip daha NC durmak bilmiyor :) Sonunda gerektiginde ne kadar buyuk bir ordu cikarabilcegini herkes gormus oldu bob dun bir titan ve ms daha kaybetti. NC artik bu olaya campaign gozuyle baktigi icin herkes var gucuyle oyunda duruyo bunlarin basinda NC nin kendine ait Cap Fleet adli 40 acctu actirmasi geliyo. Campaign Detaylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bob en cok capital ship i ben kaybedecem diye yarismaya devam ediyor bakalım bu inat nereye kadar devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 of be capital kayiplari bu hafta acayip fazla sadece morsus mihi kb sinde gozuken 94/24 16/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 BOB E-O yu kaybetti bugunde M-O daki butun poslarini kaybetmeye basladi buda demek oluyoki MM topraklarinda BOBa yer yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yenibi savas baslicakmis :) (daha baslamadi ama 1-2 gune basliyabilri ) goonswarm vs united legions red alliiance aaa se atlas coven ed solar xdidx gerisini sayamadim ama bayabi daha var sanirim :) aslinda bob la mavi olsak oyunu bitirmsitik simdiye ehehe ek bu arada pandamic legions tri titan i yok etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Su anda baktim tri killboard a boyle fittin gormedim bu adamlar cidden baska oyun oynuyor o nasıl bi fitting nasil rig hic bisey anlasılmıyor bu titan bunca zaman nasıl patlamdı hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 3x t2 polycarbon nasilmi bu zamana kadar hayatta kaldi cunku postan hic disari cikmamis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 red alliance 2 guclu corpunu kovmus boylecelikle yeniden goon a mavi olabildi :P biri eski cursenin de corpuymus herneyse bi nevi ismother e kadar diyer yerlerden geri cekildi diplomasi kazandi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Salak tri her gemisinde olduğu gibi titanı da pollyli yapmış. Allah akıl fikir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cengizhan66 said: yenibi savas baslicakmis :) (daha baslamadi ama 1-2 gune basliyabilri ) goonswarm vs united legions red alliiance aaa se atlas coven ed solar xdidx gerisini sayamadim ama bayabi daha var sanirim :) aslinda bob la mavi olsak oyunu bitirmsitik simdiye ehehe ek bu arada pandamic legions tri titan i yok etti hah hakli ciktim :P nc yenilmeden hizli bicimde rsf totalden yikildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Rsf te kim ?? o kadar uzak kaldım ki oyundan off off bide Mm killboard'a ne oldu bilen varmı kimse ile konusamıyorum ki oyundan : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 rsf redswarmfederation 3 alliancenin olusumuydu guenyi kontrol eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bobun bi zamanlar bi yazisi wardi ccp ile sohbette shrike diyoduki bu sefer max damage ile gidiyoruz :P sanirim saka yapti bi max damage ortada ama bu bobun kaybettiklerini anlatiyo sanirim :D buyrun yeni savasin kill detailslari. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Shrike bizim icin dd atsana atsana atsana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 razor erebus patlamis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Eee bu isler sırayla olur sen dusmanı kucumsersen bob dan hic bi farkın kalmaz :D gecmis olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 BoB -A- dost olmuş goona karşı. Yorumlara baya güldüm ben, hele şuna "insert a coin" :p NC yukardan bastırmaya devam edicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Razor, mm yukarda yanlız kalacak ve atlas,tri ve g00dfellasla uğraşacak. Tau kia goonlar yardıma gidecek. Sonuçta herkes kendi başının çaresine bakacak. Razor 1-ixteki hataları tekrarlarsa değil 1 ay 1 yılda defedemez o güçleri. Razor halen yanlış poltikalar izlemeyemi devam edecek yoksa bir şeyler yapcak mı göreceğiz ? Sonuçta 3000 kusur kişilik bir gurup(pure) dekleini savaşmadan g00dlara verdiyse. Mostly harmless savaşmadan cobaltı verdiyse. Hydralar kill alamadan vale of the silentı kaybettiyse razorun politikalarına doğru demek ne kadar doğru olur ? Gene içi boş alliancelarımı destekleyecek göreceğiz (gerçi kendilerin içi pek dolu olduğuda söylenemez). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar