Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 is all you have to do to make it reaaal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gary Moore - Cold Day in Hell Deep Purple - Stormbringer 80'lerin sleaze ve glaminin %80 i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 becebilirsen ki hiç ihtimal vermiyorum hatta dinledikten sonra gitar çalmayı falan toptan bırakman söz konusu olabilir, michael angelo batio-speed kills. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ölmeden önce mutlaka batan güneşe karşı "More Than Words" çalıp söylemenizi öneririm. Biz askerde bunu yapmıştık. Şiir gibi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 anathema - one last goodbye. akustik ya da elektro, ikisi de çok güzel olur. çalıp söylersin her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kingpin said: becebilirsen ki hiç ihtimal vermiyorum hatta dinledikten sonra gitar çalmayı falan toptan bırakman söz konusu olabilir, michael angelo batio-speed kills. eh saol bende böyle birşey arıyordum. mesajına göre çok imba bi playerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Speed kills i temiz çalamazsınız arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Blind Guardian parçaları :) Ritmleri hızlandırır, soloları yaratıcılık kazandırır nasıl istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 "Yaratıcılık" kazanmak istiyorsan bg değil opeth in atonal arpejlerleriyle uğraşman lazım. Zaten dinlerken bana nası yazılır lan bu dedirten 3 kişi var petrucci vai mikael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 blind guardianda biraz progresif havaları var oyüzden öyle dedim. şarkılarında sürekli bi solo trafiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 adam pek bi robot gibi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=pAAzwbULKc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ekmek said: Speed kills i temiz çalamazsınız arkadaşlar. speed kills'i temiz değil çalabilen varsa burda berklee ye falan gitsin sürünmesin buralarda (:D edit: frame yakalayamayan kamera ile video çekmek bana pek inandırıcı gelmiyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben çalabiliyorum ama sweeplerim cozurduyor, boş tellere çarpıyorum, hani sadece andırabiliyorum biri çal dese konuyu değiştiririm, allahın varlığını felan tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Klasik gitarla çalınabilesi şöyle sözsüz parçalar var mı bildiğiniz hoş melodili adamı baymayan? Valla bu aralar çok ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Klasik parça istiyosun heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Buraya da yazabilirim istersen veya ÖM at B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok buraya at aklında ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Romance Asturias Fur elise Love story akla ilk gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İlk üçüne bir çizik atalım diğerine bakacağım. Başka varsa yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ekmek said: Romance Asturias Fur elise Love story akla ilk gelenler Asturias zor be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kolay istememiş ki özellikle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 O zaman Rondo Alla Turca kassın :) Şöle bi liste çıkartayım. Maleguena Asturias Rondo Alla Turca En Los Trigales Miller's Dance Canon Koyunbaba bunlara başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tabi ki little wing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ne pis şarkıdır little wing. çalınmıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar