Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle aşkmı olur hacı yaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herhalde kızın ya da oğlanın parmağı doğal yollardan(!) kopmuştur, sonra da öbürü, kendisini yalnız hissetmesin diye gidip kestirmiştir.
Hani karısı kansere yakalanıp saçını kazıtınca kocasının kendi saçını kazıtması olayının biraz radikal bir örneği.
Mesaj tarihi:
sevgilim benim için parmağını kopartsa.. bilmem ki yani aklı başında mantıklı insanları seçmeye özen gösteriyorum gerek sevgili gerek arkadaş olarak. çıkmaz böylesi bizde.

e kestirse harbiden, ne diyeceğim ki düşünsene aşkım bak senin için yaptım deyip kopmuş parmağın diğer yarısını gösteriyo
Mesaj tarihi:
mı acaba gerçekten?

"Sevgili Hans, ben seni artık arkadaş olarak görüyorum..." şeklinde başlayıp devam eden ayrılma cümleleri koşul, zaman ve kişiden bağımsız olarak şuursuz ve fütursuzca kullanılmaktadır genelde. Bu sözü kullanmadan önce "geçmişi sil" butonuna basıldığı için de o parmağın pek bir önemi kalmayacaktır.
Mesaj tarihi:
Düşün sevgilinin parmağı kopmuş, bütün gün depresyonda, ağlıyor, biraz da aşkın getirdiği gazla yapılır, dediğim gibi sevimli ama garip bir sevimlilik, insanın içini ısıtmakla beraber, öeh salağa bak duyguları uyandırıyor.
  • Yeni Oluştur...