Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 zaten hepsi berezilyalı topçuların, isabet olmuş haç. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sağ alttaki müthiş olmuş da niye celticsle özdeşleşmiş bi formayı çarparsınız onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gs yönetmiş bu sene fenere nazaran.vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sağ alttakine müthiş dedim sonra baktım çok kötü=) yani celtic gibi direk yatay çizgi değil de eğimli çizgi yapsalar daha iyi. ayrıca yakası olmamış ki fener öyle bi forma çıkarmaz bence ya nerden ldınız o resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İnanasım gelmedi bu resimlere. Fake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 turk bayragi takmayacaz zaten, bariz yalan heh. ayrica 2. forma chelseanin gecen seneki formasi... beyaz forma direkt almanyanin euro 2008 deki formasi, celtic turu formasi ise uzun zamandir antuda falan rivayet edilen birseydi, birseyler uydurmak zor olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 resimler fake korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Fake değilse hakkaten çok kötü dizaynlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yanlız 2. forma gs nin geçen yıl giydiği forma ile aynı asfasd chelsea da aynı formayla çıkıyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çubuklu ne euheuheuheuehuaheuheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Çubuklu güzel. Sağ alttaki zaten T-Shirt heralde. Diğer ikisi çok tırış olmuş. Fener'in geçen seneki beyaz forması zaten en güzel formalardan biri seçilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ikinci formaya gecen sezon köy takımı forması diyenler olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 enine çubuklu olandan bahsediyorum auehuaeh tshirt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet sağ alttaki o . pijama lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çubuklu ve yanındaki sarılı şahane. diğer ikisi kötü. zaten %75 çubuklu giydiğimiz için sorun yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 beyaz ve çubuklu güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sarı beyaz şeritli olan tatilci amca t-shirtü gibi. bi de yanda cebi olsa, sigara çakmak koysan tam olur. beğenmedim ben. ama gerisi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Lancelion said: beyaz forma (tu)+1 hemen alıcam o formayı arkasına da 10 Can Bartu yazdıracam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 çubuklu ve beyax forma güzel bence. geçen sene sarı-beyaz çubuklu almıştım ama bu enine şeklini beğenmedim. bu sene ya beyaz formayı ya da çubuklu alırım yine. beyaz forma almanya forması gibi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 feyk ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu akşam saat 20:00 de tanıtılıcakmış yeni formalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yanlış hatırlamıyorsam 8 de kokteyl 9,30 da da forma tanıtımı var. beşiktaşın yeni sezon formaları çıktı mı ben mi görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çıkmadı. o kadar kötü ki heralde dasdsa şaka bir yana umbro hersene güzelleştiriyor. umarım bu sene güzel yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Beşiktaş'ın geçen seneki siyah forması çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar