Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albüm almak

NoS

Öne çıkan mesajlar

Dev said:
yapma hacı, orjinal cdninki mp3ten on kat daha iyi. adam gibi bir müzik setinde yüksek bir volümle wav'ın mp3e beş bastığını fark etmek gayet de mümkün.

ancak orjinal cd'lerdeki format .wav değil .cda ama cda kalitesinde mp3'te mümkün 320 kbps çok yakın bi kalite olur aşmış bi kulak hariç kalite farkı pek hissedilmez kanımca. ha ayrıca şölede bişey var. 820 tane dev kolonun olur öküz gibi amfin olur mixerin falan olur ozaman bi cda ile mp3 farkını bulabilirsin yani tabi bulduktan sonra sağır olursun ayrı konu :D

Destek olmak olmamaktan çok belli başlı klasik denilebilcek şeyler vardır. bunların elinde bulunması insana bi tatmin verir. denildiği gibi o hazırlanan kapağa dokunmak, içinden çıkan kitapçığı okumak.. bunların hepsi tatmin edici duygulardır ve bu yeterlidir bence. Alıyor muyum? 20 lirayı geçmediği sürece alıyorum ama benim için apayrı bi yeri olan Iron Maiden'ın 20 liraya ulaşan hiçbir dvd'si yok :D
Early Days dvd'si 35 40 civarlarında bişeydi sanırsam. Death on The Road'ı zaten bulamıyorum ki muhtemelen o daha pahalıdır. azimliyim birgün yemicem içmicem gidip alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...