nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben çok sevdiğim grupların veya sanatçıların albümlerinigayet de alırım orjinal olarak. Bu bana ayrı bir keyif verir. PC'ye atar kenara kaldırırım ama yardımcı olmuş olmanın gururu ve mutluluğu olur içimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cd kalitesinde bulamazsın falan demişsiniz de gayet rahat bulunuyor 320kbps. yani en azından elektronik müzik için öyle. ama ben de arada alıyorum orjinal tabii. seviyorum öyle kutulu fln=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o kutuya dokunma hissi, sahip olma duygusu falan.. süper şeyler. Zengin olusam en büyük hobim o olur sanırım. DVD/Albüm biriktirmek yani... tabi zengin olana kadar sömürmeye devam eueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gilean said: cd kalitesinde bulamazsın falan demişsiniz de gayet rahat bulunuyor 320kbps. yani en azından elektronik müzik için öyle. ama ben de arada alıyorum orjinal tabii. seviyorum öyle kutulu fln=P bende diyorum ki 320kb bile cd kalitesinde değil :( yakın ama değil :( ama yani yeterli o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nası diil? yanlış anlama meraktan soruyorum. gerçek 320den bahsediorum ama kolpa limewireda kenarda yazan sallama rakamlardan değil.yani gidip beatporttan falan satın aldığın müzik kalitesinden bahsediyorum. yani ben şimdi parayla cdden kalitesiz müzik mi alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 destek olmak istediğim Türk sanatçıların grupların albümünü aldım bugüne dek birkaç tane, param olsa daha çok alırdım, ama ses kalitesi falan hikayesinden değil, destek maksatlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mp3 yerine flac kullanırsanız daha mutlu olursunuz (: ben şimdiye kadar pink floyd albümleri satın aldım sadece, bir köşede yatsalar da hiçbir zaman pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Teoman / Sezen Aksu her türlü albümünü alırım, boş cd çıkarsınlar gene alırım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yav said: o kutuya dokunma hissi, sahip olma duygusu falan.. süper şeyler. Zengin olusam en büyük hobim o olur sanırım. DVD/Albüm biriktirmek yani... tabi zengin olana kadar sömürmeye devam eueu işte bu vermek isteyipte veremediğim cevaptı sdfasdfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Dev said: yapma hacı, orjinal cdninki mp3ten on kat daha iyi. adam gibi bir müzik setinde yüksek bir volümle wav'ın mp3e beş bastığını fark etmek gayet de mümkün. ancak orjinal cd'lerdeki format .wav değil .cda ama cda kalitesinde mp3'te mümkün 320 kbps çok yakın bi kalite olur aşmış bi kulak hariç kalite farkı pek hissedilmez kanımca. ha ayrıca şölede bişey var. 820 tane dev kolonun olur öküz gibi amfin olur mixerin falan olur ozaman bi cda ile mp3 farkını bulabilirsin yani tabi bulduktan sonra sağır olursun ayrı konu :D Destek olmak olmamaktan çok belli başlı klasik denilebilcek şeyler vardır. bunların elinde bulunması insana bi tatmin verir. denildiği gibi o hazırlanan kapağa dokunmak, içinden çıkan kitapçığı okumak.. bunların hepsi tatmin edici duygulardır ve bu yeterlidir bence. Alıyor muyum? 20 lirayı geçmediği sürece alıyorum ama benim için apayrı bi yeri olan Iron Maiden'ın 20 liraya ulaşan hiçbir dvd'si yok :D Early Days dvd'si 35 40 civarlarında bişeydi sanırsam. Death on The Road'ı zaten bulamıyorum ki muhtemelen o daha pahalıdır. azimliyim birgün yemicem içmicem gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 orjinal cd almam için kendi kendimi gaza getirmem gerekiyo. zaten cepte 5 kuruş zor bulunmuyo ama bulunduğunda da-gaza gelmişsem- neden bilmiyorum ama yabancı değil türk gruplara para veresim geliyo. ama hala kendi kendime soruyorum panik in orj cd sini neden aldım diye. gaz işte, kötü bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar