Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albüm almak

NoS

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda bu konuyu çok düşündüm sizce sevdiğiniz veya hayranı olduğunuz bi grubun albümünü almak salakça mıdır yada şöyle diyim bizi o kadar mutlu eden coşturan yeri geldiğinde hüzünlendiren adamlar için bi 10 veya 20 ytl vermek salaklık mı olur?

Aranızdan böyle albüm alıp koleksiyon fln yapan kimse var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

bence asla değil. ben zamanında inanılmaz paralar akıttım o işe. şimdi düşününce gereksiz dedim (çok sevmediğim gruplarıda alıyordum çünkü) ama bir grubu gerçekten seviyosan hiç düşünme al.

çünkü komik gelebilir ama cd kalitesinde hiç bir yerde müzik bulamazsın.

yurtdışından ucuza getirt yabancı alıcaksan. toplu al kar ediyosun.

yani 10 euroya slipknot- disasterpiece ve epica dvd leri almıştım düşün.

ayrıca şansın olursa bir gün imza mimza alabilirsen o albümlere imza attırırsın daha anlamlı olur senin için. ben sentenced'dan öyle almıştım. frozen albümünün kitapçığında herkes kendi sayfasına imza atmıştı. artık dinlemiyorum pek sentenced ama o an ki ruh dururumumda uçuyordum ahha
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle diyim sana. zamanında opeth'in dt nin ve bir ton grubun eski albümlerinin orjinalleri gelmezdi tr'ye. atlantis'den sipariş verirdin getirtirlerdi. bende öyle aldım hep. daha kazıktı ahah ama akıl işte :D

ama mesela ghinzu albümlerim ve oasis albümlerim en değerlileri böyle. onları dinliceksem cd lerden dinliyorum filan. koleksiyon bir nevi.

abartıp no one there şarkısının single ını almıştım filan ahah
Sosyal ağlarda paylaş

şu kafamla bikere albüme para verdim, black&blues diye bi albümdü, resimli falan böyle kitap gibi. ha pişmanmıyım, değilim çünkü ilk kez istanbula gidişimin hatırası. ama antalyada olsa ona 70 milyon verirmiydim? ı ıh imkanı yok 4 cd internetten bulurdum muhtemelen. ama çok güzel şarkılar baya iyi best of blues tarzı 4 cd var içinde
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
orjınal cd ses kalitesi hikaye
mp3 indirmeyi ya bilmiyorsunuzdur yada track parçaları mp3e çevirmeyi

ben bunu profesyönel bir müzik insanından duydum. amerika'da prodüksyonluk yapan filan biri. burada ders veren.

herşeyikde sıkıştırma olduğundan veri kaybı oluyor. mantıken 50mb ı 5 mb'a indiriyosun. hani mantıken mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
orjınal cd ses kalitesi hikaye
mp3 indirmeyi ya bilmiyorsunuzdur yada track parçaları mp3e çevirmeyi

lol herşeyi bilen türk mü konuştu şimdi? abi 50 mblık waw dosyasıyla son ses bile cızırtı almazken aynı hoperlörde 4-5 mblık mp3 dosyasıyla cızırtı alıyosam eğer sen nası aynı ses kalitesinden bahsedebilirsinki? saçmalık! para verip almam de ama gidip ses kalitesinde bi fark yok diyerek çamur atma lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi konserden bi de albümden para kazanıyorlar zaten. Mümkün olduğunca desteklemek lazım o yüzden.

Ayrıca tek gerçek müzik metaldir çünkü ben onu dinliyorum, gerisi fasa fiso. O yüzden bitek metal albüm alırım. Gerçi en son bi yansımalar albümü de almıştım, hmm o zaman o da tek gerçek müzik olarak adlandırılabilir evet.
Sosyal ağlarda paylaş

internet ve mp3 teknolojisi kültürü kendi tekelinde tutmaya çalışan ve onu sadece istedikleri insana vermek isteyen sermayeye karşı vurulmuş en büyük tokat.
bu dünyada yapılmış herhangi bir sanat eseri bu dünyaya aittir ve ona bütün dünyanın ulaşmaya hakkı vardır.

ha tabi internete herkesin ulaşamamaı başka bi denyo durum ama yine de albümünü yapıp hayvan gibi fiyat koyup bi de mp3 indirenlere küfür eden gerizekalılara karşı yaşasın torrent yaşasın bunaltı.
Sosyal ağlarda paylaş

albumden cok konserden kazanıyorlar, album'e veirln paranın buyuk bı kısmını yapımcı alıyor zaten.

album almak mantınklı tabi, ben en son mothership'i aldım ki onun geliri yardım fonuna gidiyordu falan filan.

ama şu saatten sonra kimse bana best of led zeppelin falan aldırtamaz yanı, almam artık adamların para kazanmaları gerektiğine inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...