Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Midyedeki toksinler felçe sebep oluyor. Ona göre yiyin. Sonra tekerlekli sandalyede gidersiniz midyeciye.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Turkiye'de midye yenmez. 1- Denizler pis, ve pis denizden midye yemek intihar. Kuzey buz denizlerinden falan yicen midyeyi el degmemis yerlerden. 2- Et degil baharatli pilav yiyorsunuz, boklu sularda kaynatilan hem de.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 of iyi ki isveçte üç beş gün yaşadın ya
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midyecilerimiz cok sorumlular, midey kaynatırken üşenmez her seferinde sıcarlar tencerenin içine özenle.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 elaidi said: of iyi ki isveçte üç beş gün yaşadın ya asdsds
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yetemenk said: benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca. haci ona burda şakşuka diyolar:D
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 elaidi said: of iyi ki isveçte üç beş gün yaşadın yaEvet iyi ki, Isvec'e gidene kadar midyeden nefret ederdim sahsen, sonra cok guzel birsey oldugunu kesfettim ama burda hala yiyemiyorum. Ayrica nerdeyse tum Avrupa ve ABD'de midye sadece etiyle satiliyor, balik restoranina gitmediysen o senin yetolugun.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İsveç'te yediğin o midyeler buradakilerin 10 da biri olamaz İlke. Tıpkı şampiyon'da yediğin kokoreçin sokakta yediklerinin 10 da biri kadar olamayacağı gibi. Böyle şeylerin pisi güzel, grow a pair.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kokoreç, Ciğer (tu) Midye (yorum yok) ama civa tutuyomuş midye.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 açık ayranın tadının normal ayrandan güzel olduğu gibi çünkü bakterilerle tat buluyor
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kaynatıyolar ona ucar gider civa, hafifi bişi zaten top top.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BloodyBeast said: yetemenk said: benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca. haci ona burda şakşuka diyolar:D yok olm şakşuka başka şey. ben de biliyom şakşukayı. onun içinde patates patlıcan domates var. patlıcan da normail pişmiş. közlenmiş değil. :D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kokoreç yapıo mu be şampiyon?
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BloodyBeast said: kokoreç yapıo mu be şampiyon? vöh
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 naaptın sen ya. Kokoreç'in merkezi ora.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 biz aynı şampiyondan bahsetmiyoz heral. pardon :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: kaynatıyolar ona ucar gider civa, hafifi bişi zaten top top. 356.73 °C'de kaynatıyorlarsa ok :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ehehe yencek bişe kalmaz buharlaşır be
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 asinanyavuz said: Cuce said: kaynatıyolar ona ucar gider civa, hafifi bişi zaten top top. 356.73 °C'de kaynatıyorlarsa ok :) bilim adamı! vurun!
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hayatımda hiç midye yemedim. Görünüşü bile garip geliyor. Sanki yiyince kusacakmışım gibi hissediyorum. Ama yiyecem. Elbet bir gün yiyecem.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bilim adamını değil bunu vurun asıl.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok ya bilim adamlığı diil o periyodik tablo. ben de hiç midye yemedim, bi gün civalı da olsa denicem :) ama tava denicem yani.
Öne çıkan mesajlar