Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

midye

shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turkiye'de midye yenmez.

1- Denizler pis, ve pis denizden midye yemek intihar. Kuzey buz denizlerinden falan yicen midyeyi el degmemis yerlerden.

2- Et degil baharatli pilav yiyorsunuz, boklu sularda kaynatilan hem de.
Mesaj tarihi:
yetemenk said:
benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca.

haci ona burda şakşuka diyolar:D
Mesaj tarihi:
elaidi said:
of iyi ki isveçte üç beş gün yaşadın ya
Evet iyi ki, Isvec'e gidene kadar midyeden nefret ederdim sahsen, sonra cok guzel birsey oldugunu kesfettim ama burda hala yiyemiyorum.
Ayrica nerdeyse tum Avrupa ve ABD'de midye sadece etiyle satiliyor, balik restoranina gitmediysen o senin yetolugun.
Mesaj tarihi:
İsveç'te yediğin o midyeler buradakilerin 10 da biri olamaz İlke. Tıpkı şampiyon'da yediğin kokoreçin sokakta yediklerinin 10 da biri kadar olamayacağı gibi. Böyle şeylerin pisi güzel, grow a pair.
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
yetemenk said:
benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca.

haci ona burda şakşuka diyolar:D

yok olm şakşuka başka şey. ben de biliyom şakşukayı. onun içinde patates patlıcan domates var. patlıcan da normail pişmiş. közlenmiş değil. :D
Mesaj tarihi:
Hayatımda hiç midye yemedim. Görünüşü bile garip geliyor. Sanki yiyince kusacakmışım gibi hissediyorum. Ama yiyecem. Elbet bir gün yiyecem.
  • Yeni Oluştur...