Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın paraşütle Atlicam :D

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

bu arada belirtmeyi unuttuğum biriki ufak şey daha var:
1- yemekler varyaaaaaaaaa. zomfg öle böle yemek değil, ben annemin böyle güzel yemek yaptıını görmedim.
2- atlayamayanı atıolar demiştim ya, ama harbi atlayamayacak olan istemeyen olunca atmıyolar. uçak alanı pas geçip yeni bidönüş yapıp diğerleriniatıyo. hani korkutmiim diye söledim ^^

süpperdi süpper !!

seneye izmir efese ileri paraşüt eğitimine gidicem. ordaburdakigibi T-10-B ile atlamıyosun, performans paraşütüyle atlıosun. dünyanın en güvenli paraşütleri. yönlendirme ve frenleme askıları var. yere pamıkgibiiniyosun. havada istediini yapıosun. hocalar burda o paraşütlerle 10.000 ftten takl ata ata iniolar <3

ha bir de, en son olarak. inönü eğitim merkezindeki hocalar, okadar şeker, okadar iyi okadar mükkemmel insanlarki anlatamam. her biri ayrı bir neşe ve eğlence kaynağı. hepsi en az 15 çoğu 20-25 küsür yıllık deneyimli paraşüt eğitmenleri. bayan hocalarımız (ki hepsi senden benden genç ve dinç) bizleri çocukları gibi görüp seviyolar. uçakta yükselirken atlamadan önce yanımızdaki 2 hocadan bayan olanının gözleri dolu doluydu.günlerceeğittik şimdi de atlıyolar diye çok mutlu olduğu her halinden belliydi. hepsini çok sevdik. eğer sizledr de gelirseniz görüceksiniz, başka hiçbiryerdeböyle insanlar bulamazsınız.

ve en son not: yukarıda da biraz söledim ama kafalarda soru işareti kalmasın diye tekrar belirtmek isteim.. eskişehire geliş ve eskişehirden evine gidiş yol paran haricinde eğitim, konaklama, yeme,içme,sağlık ve hayat sigortası, eğlence, atlama, malzeme tamamen ücretsiz. milletimiz var olsun!!
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Paraşütü açılmayan bir adam vardı, herif düşüp ölmemiş.

Buldum bak

Beş bin metreden yere düştü ölmedi

Paraşütü açılmadığı için 160 km hızla böğürtlen ağacının üstüne düşen Michael Holmes'ün sadece bileği kırıldı.

Yeni Zelanda'da dört bin 500 metre yüksekten atlayan İngiliz Michael Holmes'ün paraşütü açılmadı. 160 kilometre hızla düşen Holmes'ün imdadına, bir böğürtlen ağacı yetişti. Sadece bileği kırılan ve akciğerleri su toplayan Holmes, başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası basın mensuplarına yaşadığı mucize kurtuluşu anlatan 25 yaşındaki paraşütçü, "Kaskımdaki kamerayla paraşütçü bir arkadaşımın atlayışını görüntüleyecektim. Fakat atlayış sırasında paraşütüm açılmadı. Öleceğimden emindim. Şimdi en kısa zamanda hastaneden çıkıp yeni bir atlayış yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

30
SANİYEDE DÜŞTÜ
Ağustos ayında Dünya Paraşüt Şampiyonası'nı 10'uncu tamamlayan Holmes'ün babası ise şaşkınlığını, "Uçaktan atladıktan 30 saniye sonra böğürtlen ağaçlarının üzerindeydi" diye dile getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...