Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vay vay vay :) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hahah süper eğlenceliymiş ya. bi o kadar da tırsıtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu arada belirtmeyi unuttuğum biriki ufak şey daha var: 1- yemekler varyaaaaaaaaa. zomfg öle böle yemek değil, ben annemin böyle güzel yemek yaptıını görmedim. 2- atlayamayanı atıolar demiştim ya, ama harbi atlayamayacak olan istemeyen olunca atmıyolar. uçak alanı pas geçip yeni bidönüş yapıp diğerleriniatıyo. hani korkutmiim diye söledim ^^ süpperdi süpper !! seneye izmir efese ileri paraşüt eğitimine gidicem. ordaburdakigibi T-10-B ile atlamıyosun, performans paraşütüyle atlıosun. dünyanın en güvenli paraşütleri. yönlendirme ve frenleme askıları var. yere pamıkgibiiniyosun. havada istediini yapıosun. hocalar burda o paraşütlerle 10.000 ftten takl ata ata iniolar <3 ha bir de, en son olarak. inönü eğitim merkezindeki hocalar, okadar şeker, okadar iyi okadar mükkemmel insanlarki anlatamam. her biri ayrı bir neşe ve eğlence kaynağı. hepsi en az 15 çoğu 20-25 küsür yıllık deneyimli paraşüt eğitmenleri. bayan hocalarımız (ki hepsi senden benden genç ve dinç) bizleri çocukları gibi görüp seviyolar. uçakta yükselirken atlamadan önce yanımızdaki 2 hocadan bayan olanının gözleri dolu doluydu.günlerceeğittik şimdi de atlıyolar diye çok mutlu olduğu her halinden belliydi. hepsini çok sevdik. eğer sizledr de gelirseniz görüceksiniz, başka hiçbiryerdeböyle insanlar bulamazsınız. ve en son not: yukarıda da biraz söledim ama kafalarda soru işareti kalmasın diye tekrar belirtmek isteim.. eskişehire geliş ve eskişehirden evine gidiş yol paran haricinde eğitim, konaklama, yeme,içme,sağlık ve hayat sigortası, eğlence, atlama, malzeme tamamen ücretsiz. milletimiz var olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Açılmıycak diye korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 erkek adam paraşütsüz atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi o efora 80 defa sevisirsin, cumulative eglencede karli cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 paraşüt açılmazsa ne yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pek bişey yapamazsin sanırım o dakikadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 zaten yükseklik korkum var benim. baygın inerim yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gökhan el ele atlayalım mı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben maket uçak kursuna gitmiştim inönüye, tek tavsiyem var, kış döneminde gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Gökhan el ele atlayalım mı <3 tamam ^_^ ama gerginlikten elini kırabilirim sıkarak! =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dory said: pek bişey yapamazsin sanırım o dakikadan sonra. o zaman ben fizik çalışmaya devam edeyim orda en azından akıl hastanesi, psikolojik tedavi gibi opsiyonlar mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 acılmazsa kendın acarsın, ölede olmazsa yedek paraşüt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Paraşütü açılmayan bir adam vardı, herif düşüp ölmemiş. Buldum bak Beş bin metreden yere düştü ölmedi Paraşütü açılmadığı için 160 km hızla böğürtlen ağacının üstüne düşen Michael Holmes'ün sadece bileği kırıldı. Yeni Zelanda'da dört bin 500 metre yüksekten atlayan İngiliz Michael Holmes'ün paraşütü açılmadı. 160 kilometre hızla düşen Holmes'ün imdadına, bir böğürtlen ağacı yetişti. Sadece bileği kırılan ve akciğerleri su toplayan Holmes, başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyat sonrası basın mensuplarına yaşadığı mucize kurtuluşu anlatan 25 yaşındaki paraşütçü, "Kaskımdaki kamerayla paraşütçü bir arkadaşımın atlayışını görüntüleyecektim. Fakat atlayış sırasında paraşütüm açılmadı. Öleceğimden emindim. Şimdi en kısa zamanda hastaneden çıkıp yeni bir atlayış yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 30 SANİYEDE DÜŞTÜ Ağustos ayında Dünya Paraşüt Şampiyonası'nı 10'uncu tamamlayan Holmes'ün babası ise şaşkınlığını, "Uçaktan atladıktan 30 saniye sonra böğürtlen ağaçlarının üzerindeydi" diye dile getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: acılmazsa kendın acarsın, ölede olmazsa yedek paraşüt? açılmazsa kendin açarsın ne lan. zaten sen basınca açmio mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eastpack çanta sandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 komik olduğunumu sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 otomatik acılır askeri tip paraşütler lan adam anlatmış orda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Vay be. Çok iyiymiş ya. Öyle bi anlatmışsın ki tanıtım broşüründe kullanılsa patlama olur atlayan sayısında :) Bir de şu banci camping şakasına bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eastpack olsa ii JANSPORT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 atlasın da kurtulalım şu topici güncelde görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Atlamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 elaidi said: atlasın da kurtulalım şu topici güncelde görmekten. regl mi oldun ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 he atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar