Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sensin kıro:) misgibi crossbow işte 15 milyona ayarladık internetten ilerde ısmarlıcak güzelinden[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sübyanların silah taşıması yasak. Polis gormesin.[signature][hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! Çıkarsa Irak'a Tezkere, Bilal Gitsin Askere!! Savaşta Temelli, Barışta Bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 güzelmiş güzel. hele 15 milyon. ama ben olsam boyardım yani tabi daha ilk aldın boyayamadın da bilmiyorum boyamayı düşünür müsün[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ultimada heavy crossbow ve normal crossbow vardi. bu light crossbow olmus :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 walla açıkcası beğenmedim bu kadar sayfaya daha heybetli birşey bekliyordum en azindan ama hayirli olsun kardiş.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 e işte negüzel Boyamadım ama cilaladım Boyayımmı sizce? boya gibi imkanlarım sağlamdır:) nasıl neresini ne renge boyiyim adam gibi söleyin ama boyucak yerdeki cilayı makine ile zımparalıyıp boyuyorsun:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 pembe sevmem ben bu topic neden bukadar heybetli oldu derseniz topic açılsada katana geyiği çevirsek bünyesine sahip üyelerimiz:) ne renge boyiyim metal yapcam ama o tahta şeyi en kısa zamanda[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 valla korkmaya basladim, bu cocuk ciddi ciddi bi gun 'nukleer baslikli fuze aldim' diye bi konu acacak[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bireysel silahlanmaya karşıyım, crossbow dahil bkz: bir başka chemical topicini ciddi bi toplumsal sorunla bağdaştırıp faydalı bi iş yapmaya çalışmak[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor [Bu mesaj arcane tarafından 12 February 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Güzelmiş valla, light crossbow tadında bişi olmuş hayırlı olsun. Bence boyama öyle kalsın ama rengini beğenmediysen siyah güzel olur gibi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tamam boyamiyim:) aama tam light crossbow ehe[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 o crossbow'un iki ucu daha gerili olması gerekmez miydi? çok gevşek gibi olmuş sanki.. iyi fırlatmaz gibi geliyor.. ayrıca şapşal bu siteler ne kadar güvenli? yani -Türkiye'ye sorunsuz getirirler mi? -Burdaki silahlar fonksiyonel mi? Sahte olmasın.. -Kredi kartı açıdan güvenilir mi?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bone geremedim:) çok sert öle bile zor kurdum yani birde cila kurumuyor 30 saatte yapışkan sıkamıyorum yoksa dayıcam yere bastırıcam adam gibi takıcam[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 alsam kesin sunu alırdım ehehe: http://www.swblades.com/reblrukexsw.html diğer sitelerde blind mlind diyor...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi adamı yiyolar orda 5.000.00 nedir be![signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 beni öldürseler 3 milyar vermem katanaya kendim yaparım daha ucuz olurlan[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 http://www.swblades.com/shbaka.html aha abi işte - extremely sharp diyor.. süper ya :) aslında para biriktirsek hepimiz bir 30-40 milyon çıkarsak, kenshin'in o kılıcından alsak nolur ya, mis gibi olur :) 5000 dolar değil ya, 1000 bilmemkaç dolara satmıyorlar mı? (sale price)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 February 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kazık ya:) Ya sharp diilse ve kılıcın üzerinde kaplama yoksa onu keskinleştirme zor diil bikere:=[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O reverse angle super harbıden tam alıcan sokakta gezıcen hasta oldum Bone senle oturup Paticik Samurai lar gurubu mu kursak ne yapsak :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 samurai guild'i kuralım hocam çok iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: edi, 12 February 2004 02:07 tarihinde demiş ki: valla korkmaya basladim, bu cocuk ciddi ciddi bi gun 'nukleer baslikli fuze aldim' diye bi konu acacak Ahahaha çok iyi :lol:[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence fena değil chemical'ın cross'u, işe yarar bişeye benziyo.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben de bi dönem tutturmuştum kendo örencem die babam bi tarafıyla gülmüştü ....[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Saçma cevaplar gelmiş mesajıma o yüzden bir kez daha yazıyorum. Bakınız ne demişim: El yapımı doğru dürüst bir katananın fiyatı 20.000 dolardan başlar. 20 milyona da katana bulursunuz. Ama 20 milyonunuzu sokağa atmış olursunuz. İnternette falan 1000-2000 dolar civarında katanalar mevcut, makina yapımı ve işlemeli. İşlevsiz ama güzel görünümlü birşey istiyorsanız gayet iyi bir seçenek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben baltalara hastayim. :) kiliclar pek kesmiyo boole vikingler gibi baltalarla filan ehe :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar