Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sensin kıro:) misgibi crossbow işte 15 milyona ayarladık internetten ilerde ısmarlıcak güzelinden[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Recall06 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sübyanların silah taşıması yasak. Polis gormesin.[signature][hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! Çıkarsa Irak'a Tezkere, Bilal Gitsin Askere!! Savaşta Temelli, Barışta Bedelli
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 güzelmiş güzel. hele 15 milyon. ama ben olsam boyardım yani tabi daha ilk aldın boyayamadın da bilmiyorum boyamayı düşünür müsün[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ultimada heavy crossbow ve normal crossbow vardi. bu light crossbow olmus :)[signature][hline]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 walla açıkcası beğenmedim bu kadar sayfaya daha heybetli birşey bekliyordum en azindan ama hayirli olsun kardiş.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 e işte negüzel Boyamadım ama cilaladım Boyayımmı sizce? boya gibi imkanlarım sağlamdır:) nasıl neresini ne renge boyiyim adam gibi söleyin ama boyucak yerdeki cilayı makine ile zımparalıyıp boyuyorsun:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 pembe sevmem ben bu topic neden bukadar heybetli oldu derseniz topic açılsada katana geyiği çevirsek bünyesine sahip üyelerimiz:) ne renge boyiyim metal yapcam ama o tahta şeyi en kısa zamanda[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
edi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 valla korkmaya basladim, bu cocuk ciddi ciddi bi gun 'nukleer baslikli fuze aldim' diye bi konu acacak[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bireysel silahlanmaya karşıyım, crossbow dahil bkz: bir başka chemical topicini ciddi bi toplumsal sorunla bağdaştırıp faydalı bi iş yapmaya çalışmak[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor [Bu mesaj arcane tarafından 12 February 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Güzelmiş valla, light crossbow tadında bişi olmuş hayırlı olsun. Bence boyama öyle kalsın ama rengini beğenmediysen siyah güzel olur gibi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tamam boyamiyim:) aama tam light crossbow ehe[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 o crossbow'un iki ucu daha gerili olması gerekmez miydi? çok gevşek gibi olmuş sanki.. iyi fırlatmaz gibi geliyor.. ayrıca şapşal bu siteler ne kadar güvenli? yani -Türkiye'ye sorunsuz getirirler mi? -Burdaki silahlar fonksiyonel mi? Sahte olmasın.. -Kredi kartı açıdan güvenilir mi?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bone geremedim:) çok sert öle bile zor kurdum yani birde cila kurumuyor 30 saatte yapışkan sıkamıyorum yoksa dayıcam yere bastırıcam adam gibi takıcam[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 alsam kesin sunu alırdım ehehe: http://www.swblades.com/reblrukexsw.html diğer sitelerde blind mlind diyor...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi adamı yiyolar orda 5.000.00 nedir be![signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 beni öldürseler 3 milyar vermem katanaya kendim yaparım daha ucuz olurlan[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 http://www.swblades.com/shbaka.html aha abi işte - extremely sharp diyor.. süper ya :) aslında para biriktirsek hepimiz bir 30-40 milyon çıkarsak, kenshin'in o kılıcından alsak nolur ya, mis gibi olur :) 5000 dolar değil ya, 1000 bilmemkaç dolara satmıyorlar mı? (sale price)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 February 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 kazık ya:) Ya sharp diilse ve kılıcın üzerinde kaplama yoksa onu keskinleştirme zor diil bikere:=[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O reverse angle super harbıden tam alıcan sokakta gezıcen hasta oldum Bone senle oturup Paticik Samurai lar gurubu mu kursak ne yapsak :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 samurai guild'i kuralım hocam çok iyi olur..
Venator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: edi, 12 February 2004 02:07 tarihinde demiş ki: valla korkmaya basladim, bu cocuk ciddi ciddi bi gun 'nukleer baslikli fuze aldim' diye bi konu acacak Ahahaha çok iyi :lol:[signature][hline]People should know when they're conquered Quintus - Roman General Gladitor
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence fena değil chemical'ın cross'u, işe yarar bişeye benziyo.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya!
narin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben de bi dönem tutturmuştum kendo örencem die babam bi tarafıyla gülmüştü ....[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King
Etos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Saçma cevaplar gelmiş mesajıma o yüzden bir kez daha yazıyorum. Bakınız ne demişim: El yapımı doğru dürüst bir katananın fiyatı 20.000 dolardan başlar. 20 milyona da katana bulursunuz. Ama 20 milyonunuzu sokağa atmış olursunuz. İnternette falan 1000-2000 dolar civarında katanalar mevcut, makina yapımı ve işlemeli. İşlevsiz ama güzel görünümlü birşey istiyorsanız gayet iyi bir seçenek olabilir.
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben baltalara hastayim. :) kiliclar pek kesmiyo boole vikingler gibi baltalarla filan ehe :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Öne çıkan mesajlar