Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossbow aldım:)(a.k.a. Chemical gene silah aldıı!)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

güzelmiş güzel.
hele 15 milyon.
ama ben olsam boyardım yani tabi daha ilk aldın boyayamadın da bilmiyorum boyamayı düşünür müsün[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

e işte negüzel
Boyamadım ama cilaladım
Boyayımmı sizce? boya gibi imkanlarım sağlamdır:) nasıl neresini ne renge boyiyim
adam gibi söleyin ama boyucak yerdeki cilayı makine ile zımparalıyıp boyuyorsun:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

pembe sevmem ben
bu topic neden bukadar heybetli oldu derseniz topic açılsada katana geyiği çevirsek bünyesine sahip üyelerimiz:)
ne renge boyiyim
metal yapcam ama o tahta şeyi en kısa zamanda[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-evet goruyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

bireysel silahlanmaya karşıyım, crossbow dahil

bkz: bir başka chemical topicini ciddi bi toplumsal sorunla bağdaştırıp faydalı bi iş yapmaya çalışmak[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor

[Bu mesaj arcane tarafından 12 February 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o crossbow'un iki ucu daha gerili olması gerekmez miydi?
çok gevşek gibi olmuş sanki..
iyi fırlatmaz gibi geliyor..

ayrıca şapşal bu siteler ne kadar güvenli?

yani
-Türkiye'ye sorunsuz getirirler mi?
-Burdaki silahlar fonksiyonel mi? Sahte olmasın..
-Kredi kartı açıdan güvenilir mi?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Sosyal ağlarda paylaş

Bone geremedim:) çok sert öle bile zor kurdum yani birde cila kurumuyor 30 saatte yapışkan sıkamıyorum yoksa dayıcam yere bastırıcam adam gibi takıcam[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-evet goruyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.swblades.com/shbaka.html
aha abi işte - extremely sharp diyor..
süper ya :)

aslında para biriktirsek hepimiz bir 30-40 milyon çıkarsak, kenshin'in o kılıcından alsak nolur ya, mis gibi olur :)

5000 dolar değil ya, 1000 bilmemkaç dolara satmıyorlar mı? (sale price)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 February 2004 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O reverse angle super harbıden tam alıcan sokakta gezıcen hasta oldum Bone senle oturup Paticik Samurai lar gurubu mu kursak ne yapsak :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

Saçma cevaplar gelmiş mesajıma o yüzden bir kez daha yazıyorum. Bakınız ne demişim: El yapımı doğru dürüst bir katananın fiyatı 20.000 dolardan başlar.
20 milyona da katana bulursunuz. Ama 20 milyonunuzu sokağa atmış olursunuz. İnternette falan 1000-2000 dolar civarında katanalar mevcut, makina yapımı ve işlemeli. İşlevsiz ama güzel görünümlü birşey istiyorsanız gayet iyi bir seçenek olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...