Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossbow aldım:)(a.k.a. Chemical gene silah aldıı!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dieddragon, 11 February 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
öhü ya pala satan yer bilen yok mu :...(

bunu da kadıköyde katana aldıım tezgahta görmüştüm ama yani tam pala deil de palamsı :)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
"Kılıç herşeyden önce bir silahtır. Keskin değilse güzel değildir."
Yoşindo Yoşihira

çok haklı...

"ya yalan bunlar.
Sen katana ile yanıma gelene kadar sana usp ile 9 el ateş ederim. ölmesen bile kan kaybından yere yığılırsın. Hadi onu geçtim sen katanalar ile hangi ülkeyi,şehiri ele geçirebilrisin?"

nesi yalan anlamadım?

düz bir alanda beni tabancayla öldürebilirsin tamam.
ama dar alanda, saklanacak yerler varsa, işim çok kolay..

ayrıca last samurai'da görüyoruz, adamlar ateşli silahlar yüzünden öldürülüyor.

yani hava atman gereken bir durum yok, herşey ortada..

ama sen o usp ile de dünyayı ele geçiremessin..
sınırsız mermili minigun'ın olsa da geçiremessin..
kafana bir füze atarlar işin bitik..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
"40 milyona cillop gibi bir katanam olduunu ve kadıköyden aldıımı sölersem naparsın? sölüyorum çünkü"

"30 milyon gibi bişi sanırım. kelle kopartırmı dersen kopartır."

merak ettim bunlar nasıl?

ya şimdi sırf laf olsun torba dolsun diye künt, dökme demirden yapılmış uyduruk katanalar almak istemiyorum.
ha direk sokağa çıkıp insanları da doğramıycam..

ancak elimde keskin bir katana olmasını istiyorum..
nasıl bozuk bir bilgisayar hiçbir işe yaramıyorsa, bozuk bir katana da hiç bir işe yaramaz, köşede durup insanlara gösterilmekten başka...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 12 February 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
tüfek bulundu,mertlik bozuldu.

çok doğru bir laf..

birçok söylenişi var ama ben "barut çıktı mertlik bozuldu"yu tercih ediyorum..

ne güzel yumruklaşarak dövüşçeksin..
kim daha mert görceksin..

ama alıyorlar ellerine m16'ları cıv cıv da cıv cıv.. e ne anladım ben bu işten...[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
katanada kılıcın kesikin yerindekiyle arka kısmındaki materyal farklı o sokaktaki 40 kaatlık kılıçlar keskin fn de-ğil yemeyin bizi[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya 30-40 kaada olan katanaları biliyorum valla 2 savurdun mu demir kısmı ayrılabiliyo kabzadan.
kafa keser adam biçer diyosanız da kahvaltı bıçağı da yapar o kadarını.. 100$a olan o alet işte biraz daha hallicedir ondan.. ama ciddi ciddi öyle iyi bi katana için baya parayı gözden çıkarmak gerek[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 12 February 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
"40 milyona cillop gibi bir katanam olduunu ve kadıköyden aldıımı sölersem naparsın? sölüyorum çünkü"

"30 milyon gibi bişi sanırım. kelle kopartırmı dersen kopartır."

merak ettim bunlar nasıl?

ya şimdi sırf laf olsun torba dolsun diye künt, dökme demirden yapılmış uyduruk katanalar almak istemiyorum.
ha direk sokağa çıkıp insanları da doğramıycam..

ancak elimde keskin bir katana olmasını istiyorum..
nasıl bozuk bir bilgisayar hiçbir işe yaramıyorsa, bozuk bir katana da hiç bir işe yaramaz, köşede durup insanlara gösterilmekten başka...

ya harbi keskin has katana yani nasıl diyim ki böle 4 çeşit boyu vardı küçük vardı normal katana boyunda vardı biraz daha uzun mu kısa mı ne vardı işte büyüklük olarak 4 çeşit hepsi keskin kını fln var çok güzel yani.Ama işte adam tezgahta satıyo yani nedeir ne deildir bilinmez bi gün orda olur bi daha görünmez adam.ordan bi hançer aldım hatta adam böle yay shaman asası gibi şeyler falan satıyo ıvır zıvır yani bu tür hep ordaydı. ama hala orda mıdır adam bilmem geçen sene aldım ben çünkü[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Mesaj tarihi:
ve yani duvara falan vurmadıkça sağlam bi kılıçtı :)
yani öle harbi gurur duyuyom kılıcımdan şeklinde gösterilesi değil ama yani çok hızlıca bi yere vurmadıkça duvar sert tahta gibi yerlere bişi olmuo[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Mesaj tarihi:
said:
dieddragon, 11 February 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
pala satan yer bilen varmı =)

ahanda bu da palamsı bişi http://www.swordarmory.com/cs/88cws.htm[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Mesaj tarihi:
hüleaynnnnn cemmaaat ülem senelerdin Ninjitsu yapan bir şahsiyet olarak :) hala bir katanam yok milleti hala Mijin,Kariu,İkazuchi,Fujin teknikleriyle dövüorum ama bende gatana istiommm auhauahuaa! lem ne güsel tişört siparişi siparişi werip aldıktı kendimize burdan neden biride katana işine el atmıyo? :P

bu arada yaza İzmir we Antalyaya gelicem orlarda katana satan yerler warmı bi bilgisi olan warmı?
Mesaj tarihi:
kadıköydeki hançerlerin ayrı bi hastasıyım.. bele takmak için olan parçalardan da takmışlar vidayla.. bi de hançerin üstüne "stainless" yazmışlar tam olmuş :)
yani bende de 15 milyona alınmış yay var ama yani ultra dandik bişey.. bi ara öyle çıktıydı vardı heryerde aynı kılıç hançer ve yaylardan. kendisine hayrı olmayan şeyler oluyo onlar.. ama süs olarak durur arada da alırsın eline tripten tribe koşarsın o işler için güzel şeyler mesela.. :)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
hüleaynnnnn cemmaaat ülem senelerdin Ninjitsu yapan bir şahsiyet olarak :) hala bir katanam yok milleti hala Mijin,Kariu,İkazuchi,Fujin teknikleriyle dövüorum ama bende gatana istiommm auhauahuaa! :P ( rüyamda) :P lem ne güsel tişört siparişi siparişi werip aldıktı kendimize burdan neden biride katana işine el atmıyo? :P

bu arada yaza İzmir we Antalyaya gelicem orlarda katana satan yerler warmı bi bilgisi olan warmı?
Mesaj tarihi:

Eühüeü geldim uyumuşum:)

Hala kurumamış meret
Ama ss sini alıcam genede
Yasak olduğunu biliyorum o yüzden ortaboy aldım :) yayını kuramam bikerem

Tahta katanam da var babacum u tırstırmıştım hatta kapıyı açınca HÖÖÖ yapıp eheh:)

Bakın bu arada en sağlam kılıca uygun metallerden biri kuşkusuz paslanmaz çeliktir başka bi metalden yapılırsa yamulur
Paslanmaz çeliğin kilosu sağlam bir rakamdır şuan hatırlayamıyorum ama bir katananın ağırlığında çelik harcasan en az 30 40 milyon sırf çelik masrafıdır
Birde katana dökerek yapsan ocak masrafı 20 milyon kalıp masrafı 30 milyon sonra metal filmlerdeki gibi eritililk kalıba dökültükten sonra cısssss diye suya Sokulmaz
Sonra kalıpta soğuyan katana metali yumuşak tutucak kadar sıcak ama eriyip şeklini deforme etmicek kadar soğuk bir fırına atılır(bunun bi adı vardı) sonra saatlerce yavaş yavaş soğutulur
Bunlar yapılmassa çıt diye gider katana:)
Ha yapılırsa manyak bişi olur bende bitane paslanmaz çelik cetvel var 1 metre incecik sırf o cetvel 30 milyon feci bişi katana gibi çok sağlam ve esniyor rahatca çok işime yarıyo çizilmiyo edilmiyo:)

Ucuz katana olmaz yani 40 50 milyona
olursada o katana demirdir malzemeden çalışmlardır suyla soğutmuşlardır Ki okadar ucuz yoksa düşmez fiyat okadar

Ve foto
[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Mesaj tarihi:
One ya :D hahahahhaa...
Bende ne hayaller kurmuştummChem :)...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Mesaj tarihi:
basit bişi ama:) metal kullanılmamış
İleride o yayı metal yapabilirim tabii[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-evet goruyorum.

Mesaj tarihi:
yahu okadar fena diil
bitek yayını metale çevirebilirsem feci bişi olucak:)
sonuçta 15mcik
http://www.swblades.com/crossbows1.html
burasdaki crossbowlardan almayı düşünüyorum şuanda fenada diil fiyatlar tabii:) (bir 0 daha ekleme yoksa işallah)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-evet goruyorum.

• Yeni Oluştur...