Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Cenmax marka park sensörü taktırmak istiyorum fakat genede fikirlerinizi almak istedim. Önerebileceğiniz başka marka ve model var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu bi arkin arabada var.. gayet guzel calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Montaj dahil 250 YTL dediler acaba cokmudur bu sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Selam, Enteresan gözüküyor. Senin tam olarak fiyat aldığın sistem hangi parçalardan oluşuyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Alacağım ürün tam olarak bu. Alınacak parçalarda içerisinde yazıyor. 6 sensörlü 4 arka + 2 ön olarak, istenirse extradan 2 sensör ilave edilebiliyor. Tanıtım Videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ama sanırım ciddi bi pazarlıkla nakit ödemede 225 220 gibi bir fiyata alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben gidiim pazarlığa bunu sana 200 e alırım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mümkünse önü 4 sensörlü al ön yan tarafları da algılarsın böylece zaten çoğu zaman o bölgeler önemli oluyor. Direk göbekten öndekinin tampona vursan arabaya zarar veremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Öndeki iki sensöz zaten yanalra takılıyo galiba, göbeğe değil de. Bu ekranları arabanın neresine takıyolar ya? Çirkin durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kirar calarlar o ekrani benim bildigim turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aktiftablet said: Öndeki iki sensöz zaten yanalra takılıyo galiba, göbeğe değil de. Bu ekranları arabanın neresine takıyolar ya? Çirkin durur. Dikizin üst kısmına. Bu tarz sensörler zaten connect, doblo tarzında araçlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bence de o ekran çok çirkin durur. Onun yerine tavana takılanlar var sanırım dikiz aynasından bakınca görebiliyorsun arka park sensörleri için. Ortalıkta olmadığından göze batmayabilir. Bana kalsa ekranları hiç taktırmamayı tercih ederim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yannız ekran daihatsu materia dakiyle aynı... onda da var böyle ekranlı park sensörü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Selam, Tampon değdirmeye devam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 konsolu kestirmeye kıyabilirseniz monte eden yerler vardı istediğiniz seyi. bunu da yapabilirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 degmez bunlarin goruntulusunu almaya. bende duz sensor var , bip bip otuyo i$te. Yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Alışınca kötü sensörler! Sonra takılı olmuyan bir arabaya bindiğinizde dikkatli olun. Ben az daha ağaca dokunduruyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bugun gittim taktırdım sabah. Sadece arkada 4 sensör ve klasik bip bip öten bir Cenmax marka sensör taktırdım. Toplamda montaj dahil 85 YTL'ye mal oldu. Valla cidden sadece bip bip yapanı yetiyormuş diğerleri gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ooo çok uygunmuş fiyatı. Boyalı mı peki bunlar gövde rengine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Valla benim tampon siyahtı zaten boyama gereği duymadım ama sanırım boyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 on sensöre bmw dünyanın parasını istedi benden. arka zaten var, önü gereksiz diye almamıştım. ki hakikaten gerekmedi bugüne kadar. ama eşim benim ön tamponu köşeli görmüş olacak, düzeltmeye yelteniyor. daha parktan çıkmadan el frenini cektirip indiriyorum arabadan. yolcu koltuğunda devam ediyor. bunlardan öne montaj yaptırmaya kalksam arka orjinal sensörlerle koordine çalışır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Arka park sensörleri ile öne taktıracağın sensörler aynı sistemin içine dahil edilemez gibime geliyor. Fakat ayrı bir sistem olarak takılabilir (2 veya 4 sensör + ses uyarı sistemi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Bu soruyu Bosch servise sorsan daha mantıklı olur. Sanırım park sensör sistemini Bosch'dan alıyor BMW/Audi/Mercedes. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 O iş olmuyor. Arka sensörlerde biliyorsun geri vitese takınca aktive oluyor. Yolda giderken habire ötmesin diye de ön sensörler park sırasında bir buton vasıtasıyla aktive ediliyor. Ha şu olur ön tamponun köşelerini vurmayasın diye köşelere sensör koydurabilirsin. Seri bağlarsın iş görür görmemesi için bi sebep yok ama hangi taraftan öttüğünü anlayamazsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ön ve arkanın sensörleri farklı şekillerde biplemiyor mu bunlarda? Passat'ın sensörlerinde ön mü arka mı bipliyor öyle anlıyorsun ve son derece basit bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar