KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi nekadar lanet birşeydir.Yıllardır çıkıp duruyor bi kurtulamadım şundan.Hayır bide tatildeyim ya.Denize giremiyorum yanıyor.Zaten dünde güneşte çok kalmışım sırtım cozur cozuryanıyor. Öğrendiğime göre bu uçuk virüsü 0-6 yaş arası vücuda girerse uçuk çıkıyormuş girmesse çıkmıyormuş hiç.sülaleme bu konuda minnetlerimi sunarım kimbilir daha bebekken uçuklu akrabalarım şapşup nasıl öpmüştür. Kurtulmak için Asiviral denen bi krem sürdüm ama oda fayda etmiyor.Bide 2 tane çıktı şerefsiz bi sağda bi solda.Dudaklarım hayvan gibi şişti.Evden çıkmıyorum asosyal yaptı beni.Dertliyim dertli.Bide çoğu kişiye çıkmıyor ona uyuz oluyorum.Dudağımda kremi görenler "abi bi ağzını sil birşey bulaşmış galiba" demekten sıkılmıyor.Varmı benden başka hiç uçuk çıkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 krem değil de başka bişe daha vardı uçuk için. onu denese. pis bişe bu uçuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 uçak diye okudum.başlığa girdim denize neden giremiyor diye okumaya devam ediyorum.her yanım yanıyoru görünce acaba koltuklar mı rahatsız diyorum.sonra dayanamayıp başlığa bir daha bakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yılda 1-2 kez ya olur ya olmaz dudağımda uçuk, dolayısıyla seninki kadar yoğun olmadığından işe yaramayabilir. Ben dudağımda uçuk çıkacağını hissettiğim anda (belli oluyor, hafif acıyor dokununca) Asiviral diye bir ilacı sürüyorum. Çoğu zaman başlamadan bitiriyor. Ama doktora filan sorup kullanırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 pekaziz said: Ben dudağımda uçuk çıkacağını hissettiğim anda (belli oluyor, hafif acıyor dokununca) Asiviral diye bir ilacı sürüyorum. Çoğu zaman başlamadan bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dostum geçmiş olsun.Bende hiç uçuk çıkmıyor.Süper bişi.Dudaklar dolgun ve şahane.Mükemmel.Ama merak etmeyin.Bende düzenli aft var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Böyle hafif kaşıntı başladı mı basıcan asiviralı. Çıktıktan sonra zahmet edipte sürme zaten bir etkisi olmaz yani. O ilacın asıl amacı çıkmadan engellemek. Çok sürersen zaten virüsün bağışıklık geliştirme ihtimali var kasmamak lazım. Kaşıntıyı hissettin mi basıcan ztn ucuz bi ilaç , esirgemiycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Dört veya beş yaşındayken beni konyada melvana türbesine götürmüşlerdi, koridorun ic tarafindan gidip bir odaya girince, karsimda 2 metre boyunda sarıklı cübbeli bagdas kurmus bişeyler okuyan bir adamla karsilasmistim, megersem mum heykelmis. İşte bu şekilde hayatımdaki ilk ve tek uçuğuma kavuşmuştum. Ne olursam olayim mevlanaya gidemiyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu virüsse nası korkunca filan oluyor ki aniden bi gecede çıkanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o tamamen vücudun yenik düşmesiyle ilgili bi durum vücut savunma mekanizmasının kolay kırılabileceği anlarda ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pamuğa bol aseton döküp bas 24 saat içinde geçer. Ama aşırı can yakıyor gözler filan yaşarır, iki kere filan bir saat arayla yap en fazla 24 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha, cok acitir o. bepanthen kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu bepanten de her şeye birebir mi yav.. ne görsem bepanten sür diyo biri. mesir macunu gibi asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bepanthenein kremini kullanın ,merhemi yagli olduğu için daha beter cıvıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ya aseton kullan sen. Ama öyle gül sulusunu filan değil saf aseton olsun 24 saat içinde geçmezse gel bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 uçuk felaket bişedir yav. bide bazıları o virüse hiç bulaşmamış oluyolar ve 1 kere bile çıkmıyo onlarda. kılım onlarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cidden ben ucuk nedir bilmem. bunu dedim yaa ertesi günü cıkarmıs ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 stresten çıkar. relax olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 uçak okudum da geldim uçuk da bende hiç çıkmadı hayatım boyunca. daha da çıkmaz herhalde. yalnız bir kez bulaşırsa yer ediyor virüs vücutta ve düzenli aralıklarla tekrarlıyor. yani bir kere uçuk olan olmaya devam edecek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Çokakıllıadam said: Pamuğa bol aseton döküp bas 24 saat içinde geçer. Ama aşırı can yakıyor gözler filan yaşarır, iki kere filan bir saat arayla yap en fazla 24 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Uçuk çikmadan asviral, eğer çıktıysa 4 saatte bir zovirax sürücence geçiyor. Bir arkadaşimda çikmadan once sıcak çay kaşığını basıyorun çıkacak yere geçiyor dedi, ne kadar doğru bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Teddy said: Uçuk çikmadan asviral, eğer çıktıysa 4 saatte bir zovirax sürücence geçiyor. Bir arkadaşimda çikmadan once sıcak çay kaşığını basıyorun çıkacak yere geçiyor dedi, ne kadar doğru bilmem =) zovirax ve sıcak uygulama kısımlarını bizzat deneyip onayladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sıcak çay kaşığı muhabbetini bende duydum ama doğru mu yanlış mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çıkmaya başlıyorken farkedersen asviral sür veya tahta kaşık ısıtarak bastır bölgeye.Çıktıktan sonra ise zovirax baya etkili oluyor.. çok çektim zamanında uçuklardan.öyle böyle uçuklar değildi.arap dudağı gibi şişiyordu dudaklarım.hatta burunla dudak arasındaki kalan yere sıçrayıp iğrenç bi kaşıntı da yapıyordu.Son 5 senedir çok çıkmıyor.Çıksa bile o kadar büyümeden geçiyor kendiliğinden.anlamadım benim bünye alıştı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 layn uçuğun ucu gözüktü:( sabah bi kaşıntı vardı şimdi aynada bi baktım pütürleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar