SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yarışın reklamlarını görmüşsünüzdür. 10 km sürecek bir yarış aynı gün dünyanın bilmem kaç yerinde beraber koşulacak. Pati ahalisi olarak bi grup şeklinde katılsak ne dersiniz. hem bitişteki konserede katılırız. Böyle pati gücünü tabanvay olarak göstermiş oluruz ayrıntı hedeler için http://nikeplus.nike.com/nikeplus/humanrace/index.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben gelirim gibi valla koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ayrıntı sen versene az site flash açılmıyor adam gibi bende bağlantım suxoror , edit:ha yok lan katılamazmışım be.. ipod falan istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ipod geyiği yok sadece 3 firmadan birine The Un refrugee agency Livestrong WWF 10 ytllik bağış yapıyorsun (veya 11) tshirt veriyorlar + konser var işte ipod olayını görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 siteye girince sağda yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 istanbulda olsam kesin gelirdim de, izmirdeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Valla paintball işinden daha kolay organize olunur gibi geliyo bu. Gelirim bende. Avrasya ne zaman bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Istanbul'da isen ipod'a falan gerek yok. O Nike+ ve iPod olayı başka şehirlerde koşup sonucu upload etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hmm gelirim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ne zaman olacak ve ne şekilde katılabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 10 km yi koşmayız yürürüz walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi daha kafadan 1 ay var kasarsak 1 ayda yaparız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 10 km koşulmayacak mesafe değil aslında 1 ay hafif koşu antremanıyla koşulur güzelde olur aklıma yatıyeee bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 de benim gibi fazla kastırmayın sakatlanırsınız... Bırak koşmayı yürüyemiyorum bile şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 10 km rahat koşulacak bir mesafe , hazırlanmak için de pek bi zaman var. Önemli noktalar; Nefes alışverişini çok iyi kontrol edin. Hızlı soluk alıp vermeyin , derin ve tempolu olsun. Koşu temponuzu sakın değiştirmeyin. Eh hadi 1. olmaya kasıcaksanız son 100 m yi bilemem : ) Kondisyon çok önemli arkadaşlar biliyorsunuz , bunu da 1 ay içinde sağlayabilirsiniz ve mümkünse sigarayı azaltın su süre boyunca eğer içiyorsanız. ayrıca diğer bir nokta , koşu da dinleyeceğiniz müzikler sizi gaza getirmesin. Çok kişi biliyorum hızlı tempolu arkadaşları gaza getiren şarkılar çoğu kişinin temposunda aksaklıklara neden oluyor , bazıları hızlanıyor çok yoruluyor falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 koşarken birbirinize espri yapıp patiden sohbet açarsanız ama kramp falan girer dökülürsünüz tel tel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar