Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 http://i.i.com.com/cnwk.1d/sc/31097065-2-200-0.gif http://www.dostpazar.com/images/products/00/93/41/9341_kucuk.jpg biri bu Samsung SyncMaster 793MB - display - CRT - 17" 60YTL diğeride aha bu 17 SAMSUNG SYNCMASTER 794MB FLAT 60YTL renkleri resimlerdekilerle aynıdır. 2side aldıgım günkü gibi sağlamdır. kırıkları, dökükleri, çizikleri yok. ikisini birlikte alana kampanya yapıyorum 100 milyona bırakıyorum, ayrıca evine taşımasına fln da yardım ederim, çay ısmarlarım etc. yok tekini alayım derseniz fiyat 60ytldir. cihazların 2side orjinal kutusunda ve orjinal kablolarıyla birliktedir. istanbulda oturuyorum, takası beşiktaş taksim vs gibi yerlerde yapabiliriz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 alın lan şunları, elimde patladılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Soldaki oldukça sevdiğim beğendiğim bi monitördür. İhtiyacı olan alıp rahatça kullanabilir. Param olsa alabilirdim ikisini de -sunucuya bağlamak amacıyla- ama maalesef ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ankarada olsan almayı düşünebilirdim bende. Direk kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 izmir olsa 1 sn beklemezdim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yollarım kargoyla yav nolacak, gerçi bunlar yer kaplıyo ve ağır diye çok para alabilirler, bi fikri olan varmı ne kadar alırlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 alıcı görünce heyecanlandım sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kargoyla yollama PTT'den gönder agırlık farkı almıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 soldakini kullanıyorum gayet süper tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Eğer satmayı düşünürsen ankaraya postalayabilirim diyorsan alayım. Benle bi irtibata geç pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Gümüş siyahı ben alabilirimde taksim yerine kadiköy fln olsa ne kadar iyi olur abi bi bilsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar