Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Stop whining nedir ki?Whine şarap.Stop dur.Anlamamışım demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 The Rolling Stones - I can get no Satisfaction ! isimli efsane klasik süper über parça bazı arkadaşlara gitsin o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. nediyon la, küfür etmedim hakaret etmedim, sarkıntılık da etmedim ne gazıymış. senle derdim var de olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: @banı az bulanlar: saçmalamasak arada. ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. stop whining bu da üç. aynı sözlerden 1 hafta yiyen adamlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Akhlaur said: Stop whining nedir ki?Whine şarap.Stop dur.Anlamamışım demi. Whine sarap? l2speakenglish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: @banı az bulanlar: saçmalamasak arada. ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. stop whining bu da üç. Ayni laftan 5 adam mass ban yerken 1 hafta, 3 gun yemesini bir baskasinin az bulmak sacma mi? Retard alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 olmuşa ve ölmüşe bişi yapamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hah geldi yine konu "paticik'te herkes eşittir, ama bazıları daha eşittir"e. 8 yıldır akıllanmadınız be, lol. herkes işine baksa, ban olayını yiyenler düşünse, parlak bir geleceğe elele koşsak?¿ ama yok olmaz, hırkamızı giyip, çekirdeğimizi alıp, pencerenin önüne bi çömmemiz, konuyu tüm maaaalleyle enine boyuna değerlendirmemiz lazım. ahahahaay... ilahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 banlanmamışın ağzını banlanmış yorarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Emaleth altında Pati yazıyo bizde o da yok eşitlik nutukları atma sdfsdfsdfsdfsdfsd Tamam şaka. ESpiri niyetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet ben daha eşitim işte, onu diyorum. ben patiyim, siz ise bir hiçsiniz!1!!1seksendört!1 tey tey deliloy deliloy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DeathLord said: Akhlaur said: Stop whining nedir ki?Whine şarap.Stop dur.Anlamamışım demi. Whine sarap? l2speakenglish Tamam google ladım.Whine şarap değil ya kötü demişim.Wine dı o demi.Tamam öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Emanim vallaha umrumda degil kim ne yemis kim ne yememis de burdaki `ay o yuzden banlanilir mi? fasist yonetim =[` triplerine o tepki. /sarcasm on Yoksa Dory'nin 3 gunluk yoklugu bilimum Sendika uyesinin 1 haftalik yoklugundan buyuk bosluk olusturur suphesiz. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 her cezanin sabit bir yaptirimi yok, gecmisine gore degerlendiriliyor uyeler. yeterli sayida moderatoru inceden isleyip "ya bu herif de ne pis bi adam" kivamina getirdiyseniz, basit bir kufurde permaban bile yiyebilirsiniz. ondan efendi olmanin uzun vadede faydasi olacaktir ;) dory de kufuru bastiktan sonra kendi mesajini sikayet etmis. aile doktoru da bir iki gun istirahat vermis.. abartilacak birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK said: bao said: ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. nediyon la, küfür etmedim hakaret etmedim, sarkıntılık da etmedim ne gazıymış. senle derdim var de olsun bitsin. lan ilkokul ittirmesi yapmasan siktiri yemiceksin o da banlanmıcak. rusa götüriim mi seniler bilmemneler. daha ne gazından gazozundan bahsediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hayır benim sinirlendiğim, böyle adamların kuyrukları çok etrafta geziyo. Bastıkça havlıyolar. Bişey değil, belediye mahalleden kovacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çok yerinde bir küfürdü. dory <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 burtonesk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Emaleth said: evet ben daha eşitim işte, onu diyorum. ben patiyim, siz ise bir hiçsiniz!1!!1seksendört!1 tey tey deliloy deliloy... fırlat bide terlik nerde bee oo eski zamanlar yaşlandın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 burtonesk said: çok yerinde bir küfürdü. dory <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DeathLord said: Emanim vallaha umrumda degil kim ne yemis kim ne yememis de burdaki `ay o yuzden banlanilir mi? fasist yonetim =[` triplerine o tepki. /sarcasm on Yoksa Dory'nin 3 gunluk yoklugu bilimum Sendika uyesinin 1 haftalik yoklugundan buyuk bosluk olusturur suphesiz. /sarcasm off Ne diyon lan sen DÜDÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 zegna,dyna el atın. gene açtığım topic g*tümde patlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: İsmail YK said: bao said: ismail yk fake inin taunt ması var bu bir. bi kızın atar yapması normal olan sözler var bu iki. nediyon la, küfür etmedim hakaret etmedim, sarkıntılık da etmedim ne gazıymış. senle derdim var de olsun bitsin. lan ilkokul ittirmesi yapmasan siktiri yemiceksin o da banlanmıcak. rusa götüriim mi seniler bilmemneler. daha ne gazından gazozundan bahsediosun? ittirme yapmasam küfür etmeyecekti evet, küfür etmeseydi de banı yemiycekti bu kadar basit. benim yaptığımın bir cezası yok, küfür etmenin var. rusa götüriyim mi lafını da o bana küfür ettikten sonra dedim. kasma daha, haksızsın. burtonesk said: çok yerinde bir küfürdü. dory <3 selam, rusa götüriyim mi seni kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yok be düdüğe ban vermezler.İsmail YK rus yapalım mı seni?Abarttın iyice yahu ona buna laf atarım kralım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar