Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bu arada Scrubs'ın son bölümünde (Sezon 8, Bölüm 10) elemanın biri süper Jack Black taklidi yapıyordu (11:25). Gerçi çok kısaydı ama aklıma School of Rock gelmişti direkt. Aradım Youtube'a koymuşlar mı diye bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 televizyonda denkg eldi dün bende izledim iyi di bu adamın bir tane daha müzik temalı filmi vardı Tenacious D in The Pick of Destiny bunuda tavsiye ederim :) not: etmişler zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kickapoo,Classico,Master exploder. Her biri ayrı masterpiece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Soundtrack'ı dinliyorum şimdi. Sahip olduğum en iyi Rock'n Roll toplaması olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar