elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 http://beyazperde.mynet.com/images/film/4057-diary-b.gif baktım konusu açılmamış,dün gitme gafletinde bulundum. salonda 4 kişi vardı zaten toplam. yanarım yanarım 2 kişi için verdiğim 26 liraya yanarım. klasik zombi filmi ama izlediğim en kötü zombi filmlerinden. filmin sadece adına bakarak girince böyle içinde patlıyo insanın. madem beğenmedin topici neden açtın diyenlerede gitmeyi düşünenlere uyarı amaçlı açtım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi bu korku filmlerinin hiç biri düzgün olmuyor ki zaten. Öğrenemediniz hala. Korkutmaya çalışırken yakın çekime geç, müziği/sesi değiştir ya da sessiz ortamda birden biri geçsin/atlasın vesaire. Hiç başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya öyle olsa ona razıyım. böö yapan filmler sinemada keyifli olur,ama bunda oda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bu iğrenç ötesi bir film ben kolay kolay başladığım filmi bırakmam ama buna 15 dk bile dayanamadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sıkıcı bi film.ama yinede salonu terk ettiğim tek film dabbeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bir grup genç ormanda zombilerle karşılaşır fsdassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baya kötü bu film, hiçbir fikrim olmadan izlemiştim zamanında, keşke izlemeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Romero amma bozdu kendini yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi birde oyunculuk bildiğin 10 üzerinden 2. Kahveden adam toplasan daha kaliteli yapım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çekim olayındada göya blair cadısı havası yakalamaya çalışmışlar ama blair cadısıda çok kötüydü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 elesso said: çekim olayındada göya blair cadısı havası yakalamaya çalışmışlar ama blair cadısıda çok kötüydü :/aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çok çok çokkkk kötü bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar