paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, Audi'nin motor kodlamasında kullandığı T her zaman akıllara Turbo'yu getiriyor, du, artık başka anlamlar da taşıyacak. Audi 3.0 TFSI motorunu duyurdu, supercharger ile aşırı besleme yapılacak olan yeni motor. Yeni S4'de kullanılacağı bildirilen motor, 2009 A6 ile de sunulacak. Güç olarak 290HP ve 420Nm rakamları veriliyor. Yeni S4 için modifiye edilmiş daha güçlü motorun tasarlandığı ise aşikâr. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 negzel işte motor sesine eşlik eden bi de vınlama sesi olacak sürekli. Geleceğe Dönüş'ün Delorean'ı gibi ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu motoru turkiyede tamir edemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ederler tamir o kadar komplike bişey değil kompresörde... Bu audi nası alman ya? 3.0lt kompresörlü motor yaptım diyo gücüne bak 290hp. BMW nin atmosferik motorları 270 e dayanmışken insan biraz daha kuvvetli yapar yahu... ya da yeni A4 teki baz motor. 1.8 TFSI diyo ama 120 beygir. Benim bildiğim tata nın 1.8 motoru olsa o bile 120 beygir üretir bugün, turbo FSI falan laf olsun diye mi yazılmış oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mrmarv ben bunu yillardir soliyorum bmw 2.0 dizel cikartiyor 163 bg audi acaip bir sey yaptim diye bagiriyor 140 bg sonra yukseltiler utanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Audi ilginç bi marka cidden... 40 yılın başı güzel bi araba ürettiler A5 diye, hayatımda ilk defa boşver BMW yi Audi alacam diye gittim... Nazlı kızdan istermiş gibi hissettim kendimi. 1.8T modelimiz var ama otomatik vites ve quattro olmaz. 3.0 dizel modelimiz var quattro olur ama onda da otomatik alamazsınız. otomatik alırsınız ama 2.7 dizelle ama onda da quattro alamazsınız. eeee bi türlü denk getiremedim istediğimi nası iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 a5 in arkasi cidden hos olmus amme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 a5 gerçekten başarılı 2.0t modeli olsa vallahi alacam.da gidip 2.7 ve 3.0 da o kadar para bayılmanın gereği yk :) tabi audinin arkadan itememesi de beni caydırıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Selam, Şimdi çok kızdım! Gidip fabrikalarının önüne tükürücem >:( Şu çeşitliliği bir türlü sağlayamıyorlar. En büyük neden ise otomatik şanzıman konusundaki sıkıntıları. quattro sistemine uygun şanzıman üretmeleri gerekiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Fazla basmayın valla bu audi olursunuz sonunda eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Selam, Adam ustaca kaza yapmış, kendi koltuğu maşallah duruyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hha çok ustaca hakkaten :D azrail miss geçmiş sfsdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Çok başarılı. O tekerleği nasıl ters döndürüp tam yuvasına oturtmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Selam, İşte çocuklar, 'içini dışına çıkarırken simetriyi gözetmek' derken biz bunu kastediyoruz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o tekerler yuvasında durmuyor mu zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Vodan yanlış görmüşsün, o arka teker ve gayet yuvasında duruyor. Kullanan nasıl becerdiyse ön tarafı dışa katlamış, büyük ihtimalle SW olan Audi'yi Coupe Convertible yapmış. Efsane bir kaza, sürücü hariç birileri varsa büyük yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Igrenc goruntuler animsatmak istemem ama, arabada surucu disinda birileri olsaydi muhtemelen etrafta izleri olurdu. Sanirim yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Arabanın konserve açacağıyla açılmış gibi durduğunu düşünürsek fırlamış da olabilirler. Arka koltuklardan pek bir şey kalmamış ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Doğru ben dikkatli bakmamışım bagaj kısmını arkadan sol tarafa doğru katlamış ama yinede döndürüp tekerleği tam olması gereken yere konumlamış. Bu güzel ilüzyonu yarattığı için arkadaşı kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şimdi o tekerlek aananın sol ön tekerleği mi, sola kıvrılıp arka tarafa yapışmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ana bacı olmamış :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dün A8 kullandım araba cok geniş olmasına rağmen sürücü koltugunda bir an kokpitte gibi hissettim kendimi neden audi diye tutturdugunu anlıyorum simdi paramecium un =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Letsgetthesunshine said: neden audi diye tutturdugunu anlıyorum simdi paramecium un =) valla ben anlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Selam, Namessar çok gözüme batar oldun, forumda akşamları tek başına mesaj yazarken dikkatli ol :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar