Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

prodüksiyon iyi görünüyor ama benim derdim prodüksiyonla diil zaten. o ağlak şamalayan kişisi avatar'ın içindeki bütün komikliği, şakabazlığı alıp götürecek, olayı "in a world consumed by darkness"a bağlayacak diye korkuyordum, hala korkuyorum :(

unutulmamalı ki aang ve sokka "my momoness" deyip gülüşen p.ç kurularıdır. aralarında şamalayan kıvamında sıkıcı olabilen tek karakter katara'dır. hmm bi de zuko'nun ergen halleri o sıkıcılıkta, o kasıntılıkta..

bir iroh, bir sokka, bir lahana satıcısı... bunlar gayet komik insanlar. şamalayan gülme hakkımızdan elini çeksin!

ühü :(

p.s. appa'yı nasıl yapacaklar çok merak ediyordum, uzaktan iyi görünüyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

hikayeyi shamayalamayan yazmadigi icin cok korkmuyorum ben.

senaryoyu yazan o

Super Bowl reklami oldugu icin hadi aksiyonu verelim millet gaza gelsin amaci yoksa ve filmin tonunu belirtiyorsa o fragman, bariz sicislarda demektir hikaye, CGI izleriz ancak

ozunde "Coming of age"/yol hikayesini, "valla martial arts falan cok cool dovus sahneleri var, o yuzden cekmek istiyorum" diyen adamin eline verenler dusunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Trailer çıkmış

Bending sahneleriydi, mekanlardı, kostümlerdi uymuş gibi ama çok ciddi bir film olcakmış gibi duruyorki öyle yaparlarsa güzel bi film oalcağını sanmıyorum ayrıca Zuko çok kötü ya. Cidden hani Slumdog milyonerden başkası yok muydu onu oynayacak. Birde yara izi yok gibi duruyor Zukonun. O Zuko'nun yanında görünen uzun saçlı sakallı herifde Iroh ise eğer oda baya alakasız olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...