barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 derFremdeSohn said: 12 yasinda ne bekliyosun pardon? 12 yasında ibiş olmasını gerektirmiyor. hani cizgi film versiyonunda da karizma filan degildi ama bu cocukla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 12 yasinda sacsiz beyaz tenli bi velet iste senin icin nasil bear yapabilirler ki. cizgi filmde de anyi böyledi iste. sezon3 te baya bi olgunlasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 prodüksiyon iyi görünüyor ama benim derdim prodüksiyonla diil zaten. o ağlak şamalayan kişisi avatar'ın içindeki bütün komikliği, şakabazlığı alıp götürecek, olayı "in a world consumed by darkness"a bağlayacak diye korkuyordum, hala korkuyorum :( unutulmamalı ki aang ve sokka "my momoness" deyip gülüşen p.ç kurularıdır. aralarında şamalayan kıvamında sıkıcı olabilen tek karakter katara'dır. hmm bi de zuko'nun ergen halleri o sıkıcılıkta, o kasıntılıkta.. bir iroh, bir sokka, bir lahana satıcısı... bunlar gayet komik insanlar. şamalayan gülme hakkımızdan elini çeksin! ühü :( p.s. appa'yı nasıl yapacaklar çok merak ediyordum, uzaktan iyi görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 mahsun kırmızıgül dram danışmanlığı yapıyormuş filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 halkımız bu filme avatarın 2. filmi diye gidicek bide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 filmin adinda avatar gecmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ofiste sessiz izlemiştirim trailerı şimdi sesle izledim de o müzik ne abi eğer avatarın o efsane müziğini kullanmıcaklarsa çooooook üzülürüm yaaa efsane bi main theme e sahip avatar. ve böle metal müziğe falan gerek yo kya ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 merakla bekliyorum ne olacağını da, çizgifilmdeki geyikler falan olmayacak, ciddi bi film olacak gibi görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aquila said: hikayeyi shamayalamayan yazmadigi icin cok korkmuyorum ben. senaryoyu yazan o Super Bowl reklami oldugu icin hadi aksiyonu verelim millet gaza gelsin amaci yoksa ve filmin tonunu belirtiyorsa o fragman, bariz sicislarda demektir hikaye, CGI izleriz ancak ozunde "Coming of age"/yol hikayesini, "valla martial arts falan cok cool dovus sahneleri var, o yuzden cekmek istiyorum" diyen adamin eline verenler dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 senaryoyu yaziyoda, neticede hikaye belli, sonunda aslinda aang uzayliymis gibi salak twistler yapamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 off, yapsa super olmaz mi? boyle serinin sonunda aang el sallayarak uzaya yukselse filan ooff, n'olur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abba %100 ayni görünüyo, tereddütler olmustu acaba nasi görünücek fln diye. Icine hapsoldugu buzdagindan tutun da, ates ulusu askerlerinin su bükücü kabilesini basma sahnesine kadar hepsi zamamen ayni. Suanda beni endiselendiren sey, replikleri de copypaste yapmasi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 DoruK said: mahsun kırmızıgül dram danışmanlığı yapıyormuş filmde "Ateş ulusu ve toprak krallığı kardeştir; bölücüler kalleştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bugün ufak bir bölümünü izledim, inanılmaz geliyor haberiniz olsun. Ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 nerde izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Trailer çıkmış Bending sahneleriydi, mekanlardı, kostümlerdi uymuş gibi ama çok ciddi bir film olcakmış gibi duruyorki öyle yaparlarsa güzel bi film oalcağını sanmıyorum ayrıca Zuko çok kötü ya. Cidden hani Slumdog milyonerden başkası yok muydu onu oynayacak. Birde yara izi yok gibi duruyor Zukonun. O Zuko'nun yanında görünen uzun saçlı sakallı herifde Iroh ise eğer oda baya alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 meh agir amerikan kahraman filmi olmus bu trailerlardan. nerde saklaban aang, nerde sapsal sokka. yuzu yanmadan onceki halidir zukkonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 öfff iroh çok kötü olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Zuko sonradan iyi tarafa geçecek ya ondan öyle masum potansiyeli olan birini seçmişlerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iroh!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 dizlerimin üzerine çöküp hayııııır diye bağırmak istiyorum, yue nin saçları beyaz değil, abuk sabuk işler yapmışlar sanırım, ocean spirit de var gibi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi o iroh değildir ya. dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/9452/ekranalntsp.png şu sahne yanılmıyorsam kötü generalin ay ruhunu öldürdü sahne. burdanda onun iroh değilde o general olduğunu çıkardım. umarım öyledir yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 imdb'de Shaun Toub as iroh demiş doğruysa http://images1.wikia.nocookie.net/marvelmovies/images//3/39/ShaunToub.jpg = http://i49.tinypic.com/23h0l1w.jpg ayrıca avatarın sırtındaki dövmelerde kareleri doldurarak sudoku oynayabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar