kavel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bir çok yerde orda burda film afişleri posterleri ıvırları zıvırları satılıyor. Aradığınız şeyler bunlar arasında yoksa yada kendi tasarımınızı bastırmak istiyorsanız yardımcı olabilirim sanırım. başka yerde fiyatlar nasıl bilmiyorum ve vereceğim fiyatta biraz pahalı olabilir ama benim bu işten hiç bir çıkarım yok. isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz. normal kağıda baskı ve metre karesi 25milyon. kağıt olarak kuşe kağıt yada fotoğraf kağıdıda kullanılabilir ama fiyat çok artıyor o zaman. HP5500 makinadan çıktı alınıyor. Eni en fazla 1,57 metre olabilir. Boyu ise sınırsız. isterseniz eni 3,20 metre olan bir makina daha var ama o makinadan aldığınız çıktıya uzaktan bakmanız lazım ... genelde binalar üzerine asılan türden şeyler basılıyor... HP5500'de ki çıktı kalitesi 1200x600 dpi diğer makinadakinde ise 320 dpi ' dır .. diğer makina için fiyat veremiyorum çünkü onu henüz bende bilmiyorum ama isteyen olursa öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kuşe kağıt 1m kare ne kadar mesela ?[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi bilmiyorum. istekleriniz doğrultusunda sorarım ederim yani. icq yazıo orda kocaman. ama kuşe kağıda gereksiz para vermiş olursunuz bence ... mürekkep dolayısıyla bi miktar parlıo zaten resim. kuşe olunca cılkı çıkıo. ışığı çok yansıtıyo göremion fln. ama öğrendiğimde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şifreyi mesaj atarken girersen imza da görünmez icq no da ... 85889898[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 enide sınırsız esası 2 tane basar birleştirisin ortalarını:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Akıllı Chemical seni : ) birleştirmek zor iştir ama. Her makina 1 milim bile olsa kaydırır kağıdı. Baskı uzunsa yamuk bişey çıkar karşına. Ayrıca birleştirme yerleri çok belli oluyo...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 O zaman 100 küçük parça bastırıp birleştirin. Hem puzzle yapmış olursunuz hem de mozaik hava katmış olursunuz. Evek çok zekiyim![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kavel biraz kasarak birleştirilir:) yav birleştirme yerleri belli olmuyo esası okadar ama duvarına asarsan belli olur gibi ama büyük reklam felan olsa belli olmaz[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wacky, 12 February 2004 06:15 tarihinde demiş ki: O zaman 100 küçük parça bastırıp birleştirin. Hem puzzle yapmış olursunuz hem de mozaik hava katmış olursunuz. Evek çok zekiyim! Resim bir bütün olarak çıkartma kağıdına basılır, daha sonra bir mukavva üzerine yapıştırılarak istenilen parçalar istenilen şekilde kesilir ve kullanılır. Sen sadece zekisin. Ama ben daha zekiyim : P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Chemical, 12 February 2004 14:02 tarihinde demiş ki: kavel biraz kasarak birleştirilir:) yav birleştirme yerleri belli olmuyo esası okadar ama duvarına asarsan belli olur gibi ama büyük reklam felan olsa belli olmaz abi deli etme 2 tane 150 cm'e 250 cm posteri basıp birleştirdin mi hiç? kağıdın ne kadar kaydığını biliyomusun ? daatırım walla : )[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 makinaya el sokulur üzerine ayak deseni basılır sonra kesilir puzzle yapılır hede... ne diom ben ya[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kavel sağdan soldan 2 3 cmlik boşluk bırak kaymaya göre kes:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ciddi bi konuyu geyiğe çevirmeseniz?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tamam Chemical haklısın. Bi ara mersin'e gelde seni iş yerine götüriim ama.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şöle kocaman bi beckham ve xavier posteri hiç fena olmaz! :)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 işyerinde dövcen dimi hrr:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şehir dışına gönderebiliyonuz mu?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Gönderirim. Kargo parası size ait olur. Yolculuk sırasında kargo firması eşşeklik edipte suyun içine atmazsa posteriniz zedelenmez. mürekkep nedeni ile kolay kolay sudan etkilenmezde. gerçi baskıyı neye yaptığınızda önem taşıo. Parayı gönderirkende ETF kullanırsınız onada havale ücreti ödemezsiniz olur biter.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 update edelim herkes görsün. dimi ama ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Wacky, 12 February 2004 06:15 tarihinde demiş ki: O zaman 100 küçük parça bastırıp birleştirin. Hem puzzle yapmış olursunuz hem de mozaik hava katmış olursunuz. Evek çok zekiyim! süper bir fikir euheuhe[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 update değil.. upgrade birşeyin derecesini yükseltme.. mesela ekran kartının daha iyisini alma.. update güncelleme.. up ise, bir bölümdeki topici, listede daha yükseğe çıkarmak için atılan mesaj.. "uplama bir daha bu topigi" gibi mesela[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 başlığın altına başka bir mesaj eklediğimde o şey güncellenmiş oluyor zaten. dolayısıyla hem güncelleniyor hemde listede üst sıralarda yer alıyor. hem up hem update oluyor da diyebilirim bu durumda. ama bunun yeri burası diil dimi bone ?[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 1.57 m eni ben ne yapıyım ya? daha küçük boyutlar daha ucuz olmaz mı? 25 m pahalı.. şöyle 15 milyon felan ideal poster fiyatı oluyor zaten[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bende HP nın özel baskı kagıtları var 960c prınter var su an cıkarsam güzel cıkarırmı sizce?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence müşterilerine iyi davran.. "müşteri ne derse haklıdır"[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar