GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 İngilizce hazırlık okumak şart mı ? ben zaten uygulamalı ingilizce - türkçe hazırlık okuyacğaım bölüm olarak hazırlıkta okumak zorunda mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Büyük bi ihtimalle okursun. Bunu okulun bilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Seçtiğin bölüme hatta ikinci öğretim olup olmadığına göre bile değişir. Mesela bizim bölümde birinci öğretimlerde hazırlık var, hazırlık atlama sınavına girebiliyolar isterlerse. Ama ikinci öğretimde hazırlık yok, İngilizce ders olarak 4 döneme dağıtılmış. Dört bölümlü tek bi sınavla bütün dönemler için puan alıyosun. Her dönem için aldığın puanlara göre kalıyosun veya geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben " Uygulamalı İngilizce - Türkçe Tercumanlık " düşünüyorum işte acaba hazırlık sınavı fln war mı girdiğinde geçebileceğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hangi üniversite olduğu hakkında bilgi vermezsen bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hazırlık sınavı varsa atlama sınavıda vardır, hatta toefl'da belli bi puanın olduğunu gösterirsen geçiriolar genelde. o puan üniden üniye değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bölümün hazırlık okutup okutmadığı okulun sitesinde yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 uygun fiyata garantili ingilizce dersi verilir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yeterlilik sınavları vardır illa ki eğer hazırlık varsa ona girer geçersin genelde o kadar kastırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar