Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision & Athena


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Ya allahını seven bana bu eoruvision'a athenayla katılma saçmalıını bi açıklasın. ii ki bi kere birinci olduk haa, illa kaşıkla verip sapıyla geri alacaklar. yahu geçen seneki o şıkır şıkır gayet saalam altyapılı parçadan sonra kim athenaya kaç puan versin bee, yapılır mı bu bise bee. ayrıca kim seçio bu şarkıları, yarışmacıları, halk oylamasıyla diolar, hangi halk yaw bu patagonya halkı mı? bizim nie haberimiz olmuo bu oylamalardan? tamam athenayı severim, hepsi pırıl pırıl çocuklardır da, ne biliim eurovisiona bi beden küçük gibiler beaa:([signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya athena olurda şarkıyı biras düzeltmek lazım ama gene iyi şarkı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

athena ıyıdır ne hep poplamı katılcaz bıraz bızımde oyle ınsanlarımızın oldugunu anlasın topluluklar bemce athenanın katılmasının tek sebebı o[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zuhahahhahaaaa seneye de ajdar'ı sokalım, o da bu vatanın evladı diil mi? nasıl olsa onu da bi halk oylaması seçer haberimiz olmadan. bayhan'ı üçüncü yapan zihniyet bunu da halleder alnının akıyla. belki oralarda bi freak circus bulur katılcak da kendisinin ileriki günlerde yapacaa her türlü müzik çalışmasından kurtuluruz bi nebze.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa bi ilk mi gerçekleşti?
garbage'dan bi konu dışarı çıktı.
her neyse...
geçen gün bi magazin programında athena'ya, müziğine, gittiğimiz barlara, dilediğimiz müziklere vs. laf etti. kayıp gençlik hesabı. yani anlatamam nası sinirlendim. o lafı diyenin boyununu kırasım geldi o kadar sinir oldum. tiksinç insanlar ya...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

athena iyi bir grup..
ama ska tarzına geçiş yaptıkları için bahtsız bir seçim olmuş..

öpücük veya palavra gibi bir şarkının daha fazla bir sanşı olabilirdi..

neyse petek dinçözü sokmadıklarına sevinelim..

aslında şebnem ferah (hastasıyız) koysalardı keşke..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e süperis işte daha noolsun. bu arada benim lafım athenaya diildi dikkatli okursan, türk halkının seçimdeki başarısızlııydı. ayrıca da ben ne demişim?? buraya dikkat: bu seçimleri halkın yaptıından bile şüpheliyim demişim di mi? ona göre davranalım, okuyalım anlayalım. bi de okuduumuzu anladık mı bölümü mü koyiim yaani. (atara baaladım)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hic sorma ya ben karsıım bu olaya.ulan kim secio onlari kim oy werio.istemiorum ben kardesim atena sertap mertap.alallala
ben bm gruplarının temsil etmesini istiorum belki ulkei hayret bisey.[signature][hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki:
Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...