Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bul mantarı al parayı[oyun bu da)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bana çok kolay geliyor ama 5.de veya 6.da emin oluyorum birinden ama o olmuyor genelde :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
ilk denemem..
8i beceremedim[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
biraz dikkatli yaptın mı baya kolay bişey.
ama tabi bi an kaydı mı gözün şaşırabilir insan.. (son 1-2 seviye için. ötekilerde zaten uzuun uzun sürüklüyo)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
7 de kaldım 8 normal insanlar için imkansız[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Mesaj tarihi:
ilkinde bitirdim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
kolaymış ilk denemede bitti =)[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
"şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Mesaj tarihi:
7ye kadar geldim :P yenildim..
Sorasında şaşı olmamak için oynamadım bi dahada ehe :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Mesaj tarihi:
niye ben 6'yı geçemiyorum peki??[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
  • Yeni Oluştur...