unac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet eskisi piç oldu. Farklı bir sayfadan devam etme kararı aldım.. Birkaç tane son çektiklerimden koyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fotograf sanatında dikkat edilmesi gereken en önemli unsur herkesin de bildiği gibi DETAYLARI YOK EDEBİLMEKTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 son fotograftan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bi bank bu kadar güzel dururdu hani çok güzel. ördek te mükemmel. zaten hep takip ediyorduk eski topictende iyi olmus yeni topic =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bank cici olmuş epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ya focusda bi sıkıntı var ya da ışıkta ama çözemedim yani daha net olsalar daha hoş olurlardı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Teyzenin oldugu fotograf cok guzel.kadrajı cok sevdim.Dijital duzenlemeyle ugrasıyorsan Dodge/Burn kullanmanı tavsiye ederim :) Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @ PassivE_KesH,aritra yorumlarınız için teşekkür ederim. @ Absolut; kaliteyi düşürüp koyuyorum buraya o yüzden bu şekilde gözüküyo olabilir çünkü şimdi karşılaştırdım da cidden buraya koyduğum da bir sorun var sanki. @ mutos; adamımsın seni deviantart da severek izliyoruz :)) doğru söylüyosun burn kullanmak aklıma gelmedi orada bundan sonra tavsiyeni dinlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Agvadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hepsi güzel ama özellikle son foto çok daha güzel. Yalnız çerçeve ve imza resmi biraz geri planda bırakmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu imza olayına biraz dah akafa yormalısın, bi kez en son fotorafın layou'u motivatinal poster olmuş baa ki hoş bişey değil bu. imzanı daha sakinleştirmeni ve daha odak noktasını olamıyacağı bir yere taşımanı tavsiye ederim, paspartu yapıcaksanda cerceve koyucaksanda eğerki sıradışı bir amacın yoksa, her tarafa eşit mesafe vermen daha iyi olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hmmm dikkat ederim bundan sonra. imza konusunda belli bir stil yok hala arayış içerisindeyim maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sabahın köründe vurdum kendimi dışarıya bugün. Malum uyku tutmuyor yaz akşamları. Gerçi benim hiç tutmuyo ya neyse.. bu da klasik ama koyayım hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 son resimlerden 1 2 3 çok hoşuma gitti çalışmalarının devamını diliyoruz. makine ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Canon 400d kullanıyorum. objektif dandik aslında memnun değilim. teşekkür ederim efendm yaşadığım müddetçe devamı gelir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Gercekten guzel,cok sevdim :) Deviantart nicki aynı bu sekilde dimi? Ekliyim hemencecik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Teşekkür ederim efendm evet bu şekilde ama çok yüklemedim oraya fotograf. Bi ara hepsini yüklücem inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kapı kulbu olanı çok beğendim, tramvayın içi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 vay be, sonunda sağlam fotoğraflar görebiliyoruz. horace beyfendileri nerelerde bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cd- said: Kapı kulbu olanı çok beğendim, tramvayın içi mi o? evet, daha önceden hep bir binmek istemiştim, binince görmemiş gibi çektim durdum heryeri :) Yorumlarınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 biraz hayalgücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hey maşallah... ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar