ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 İşlerim nedeniyle dondurduğum account için yeniden kredi kartı bilgilerimi girince account sayfasının en başına atıyor işlemler tamamlanınca ve account halen frozen. Kredi kartında bir sorun yok parada var ama sorun nedir? FF/IE browserları ile denendi sonuç aynı sayfadamı sorun var yoksa başka birşeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynen ve benim kredi kartımı kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 genel bi problem olsa gerek yarına falan düzelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tesaduf budur ki ben de bugun denedim, ayni sey gerceklesti. 3 kere zorladim, olmadi. yetim bir ork cikti, gozu yasli... cok zorladin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 24 saat cooldown yok tekrar girebiliyorsun ama biraz süre geçmesi lazım bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 spesifik olarak yarin dene dedi, ona ragmen mi yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben de yeni password alma işlemini deniyorum, seninkine benzer garip bişi oluyor tüm işlemi başa atıyor. Bir sorun var sanırım. Çözülünce yazar mısınız buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet! bende aynı şeyi dert yanıyodum başka topiclerde, can sıkıcı bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynı sorun wow forumlarında da bahsedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hiç blue post yok oda daha ilginç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bende de oldu aynısı oynua başladıgımdan beri aynı cc kullanıorum hatta pay pal ve oynadıgım eski oyunlar vs.. internet için kullandığım kredi kartını kabul etmedi geçen ay.. denedim kabul etmedi sonra 3 kez yanlış girdiğim için 1 gün ban yedim.. gittim sanal kart açtım gene onuda yemedi.. gene 1 gün ban yedim.. arkadaş yatırdı benim parayı öyle oynadım ama bu ay kabul etti o kartı anlamadım olayı gm'e anlattım oda bi çözüm getiremedi mail attım blizz'e ordanda bi cevap gelmedi.. hoş bakalım bu ay sorun çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Şimdide verify code yanlış diyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hocam varsa bi arkadaşın denesin yatırmayı. bendede hep o hatayı verdi.. sonra arkadaş yatırdı bu ay vermedi o sorunu yatırırken edit.. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 said: well i think if blizz have messed us we should get a free transfer or a beta key because this is really out of hand imo asdas adam woltk'la bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 blizzard tatilde heralde, hala sorunla ilgili bi açıklama yapmadılar. ağlayan orc görmekten bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 10 dk önceye kadar sayfa dahi açılmıyordu bende şimdi orcla beraber ağlıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Blizzard açıklama yaptı, haftasonu olduğundan ofislerinde kimse yokmuş. Pazartesi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 paid transfer olayıda yarın açılcak heralde edemedim charı xfer lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Greeny said: Blizzard açıklama yaptı, haftasonu olduğundan ofislerinde kimse yokmuş. Pazartesi diyorlar. kaynak? ayrıca ofiste kimse yokmuş ne demek ya arasınlar birini ofise gitsin o zaman, koca blizzard böyle bi cevap veremez, mahfederler firmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4965899186&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 iyice havaya girdi bunlarda, ofiste değilim evde kikiri yapıyorum yarın bakacaz ney ya, kredi kartım bloklandı lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bende 2 gündür web forumdan accountla ilgili problemi yazıyorum ama bi türlü gitmiyo genel sorundan dolayıymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o forumu bilerek kapatıyorlar diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 forum degil web-form o :) ben de 2 yıl kadar once bi sorunum oldugunda kullanmaya calısmıstım sürekli yanlıs giriyomusum güvenlik kodunu (12312334 kere denedim 1 kere tutar di mi orda görüdügümle yazıdıgım (sorun onlarda yani)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar