Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komando olmak

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Akşam akşam sittirtmeyin belanızı, töbe töbe.... Bok var sanki bilmemne bereli olacaksınız burnunuz bokun içinden çıkmayacak, kıçınız rahat yüzü görmeyecek neymiş efendim filmlerde çok havalı tiplermiş...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

filmlerde tabi hep görevleri icabı karı-kız yanına gidiyorlar
orda nerde atacan ki havanı her yanın komando
öyle karı-kız yanı görev de zor bulursun[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

oha fedo,kırdın kalbimi..:P
savaşcı ırkız yani ne olmuş?
Her kara harbe,Hava Harbe girenler havasına mı giriyor?
ben savunma ve yaşam stili olarak isterdim girmeyi...
hayat sonuna Asker disiplini...Er olmak değil ama,daha spesyal bir çeşit..Bordo bereli yada Yeşi bereli tarzı yaşamak..
Bir bıçakla orman geçmek...
Sosyal ağlarda paylaş

fransız yabancılar lejyonu soru sorulmadan komando olup bunlar gibi bütün gün eğitim yapmadan direk savaşa gidebileceğiniz tek yer[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Komando olmak isteyen univi yarıda bıraksın ve Deniz Kuvvetleri Anfibi Takımına girsin. İstemediğiniz kadar acı çektiriyorlar eğitimde hem sonrasında da baya bi ölme riskiniz var yani askerlik bitince acaip havalı olursunuz. Şaka bir yana askerde anfibi birliklerinin eğitimini görmüştükde hakkaten çok ciddi ve sıkı eğitiliyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

eh konuyu anlamamışsın ki böyle bir post atmışsın...

Oraya yapıştırdığım link ve anlatmayla "BİZDE NEDEN DİREK ALIM YOK?" manası verdim..

* niye bizdede yok diye bakar *

okuyalım,anlayalım...Boşuna yazmış olmayayım satırları bir daha bir daha bir daha...

tebrikler,aspiratör kazandın..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topiğe tartışma yaratmak için gireceksen diğer topiklerdeki gibi,tepede X butonu var...
Evet,aslında seni kandırmayı deniyorum...Gördüğüm kadarıyla başarılı olamamışım.Burada beni uzun zamandır tanıyan insanlar var..Açıklamaya gerek bile duymuyorum.gibi direk "ohahah laf sokayım" "vay srfsiz ne yazmıs dalayım hemen" "lafı godum ahaha" diye düşünenlerde var..geceNin 2 sinde hiç tartışmaya girmeye elimi bile yormam bu mesajdan sonra..Sende topiğimdeki konuyu "rica ediyorum" dağıtma!...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 19 February 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Akşam akşam sittirtmeyin belanızı, töbe töbe.... Bok var sanki bilmemne bereli olacaksınız burnunuz bokun içinden çıkmayacak, kıçınız rahat yüzü görmeyecek neymiş efendim filmlerde çok havalı tiplermiş...
[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi unity yasaklara düşkün yasaktır! diyen bi insan diye bilirdim seni.. suçtur!! filan diye :P

askerliği kötüleyici, kişileri askerlikten soğutucu ve askerlik gibi bir kutsal göreve hakaret niteliği taşıyan, toplumun milli ve manevi değerlerine ve kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı şeyler var burda. ehe. yok yani askerlikten hoşlandığımdan diil de :P[signature][hline]nobody said it would be easy...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...