PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Çok sevdiğim bir arkadaşım var bayaa samimiyiz kendisiyle, fakat bugün yeter diyecek konuma geldim. Buluşma ayarlıyoruz haber yolluyoruz tamam diyor. Buluşma günü ortalarda yok. Kendisi arıyor şurda buluşalım tamam diyorum gidiyorum bekliyorum bunu sırılsıklam oluyorum yağmurda gene yok. Arıyorum sinirle uyuyakaldım diyor. Kendisine ayar verdim çok sorumsuzsun çocuk oyuncağı mı bu vs vs dedim ya aga tamam filan dedi, iyi bakalım dedim bende. Bugün sabah çay simit yapalım dedik. Beyfendiyle 4 te konuştum gece dedim bak yatıyorum saat 11 de dedim, ok dedi. Bak 11 dedim tamammmm yazdı birde.. Bugün aynı şeyi gene yaptı. Çok bozuldum yani ne yapsam nasıl birşey desem ki bu çocuk düzelse. Hele böyle buluşmaya yarım saat öncesinden giden bir tipim var tam gıcık oluyorum, 5-6 yıllık da arkadaşım pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hiç uğraşma, geç geleceğini hesaba katarak buluşma saatinden 1-2 saat sonra git; ben öyle yapıyorum artık, hiç gerek yok uğraşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynısını sen ona yap ver saat 5 saat sonra git.yaa nası oluyomş de sonra win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bende de var bir tane bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bence de döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ilgi göster, fazla ilgi göster. bu tiplerin genelde ilgi eşikleri yüksek olur ancak ilgi alt limitleri de çok düşük olur. ilgi göstermemek işe yaramaz. ama fazla ilgiye boğarsan marjinal fayda eğrisindeki gibi düşmeye başlar. keşke bi grafikle gösterebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynı modelden ben de de var.. kız arkadaşı olduktan snra bayaa bi düzeldi hayretler içerisindeyiz.. gerçi bu sefer de kız arkadaşı yüzünden geç kalıyor(hatuna acil bi yere gidiyoruz desek 3 saat sonra anca çıkabiliyor evden).. yani bnm kanka yaptığını kendi çekiyor şuan.. hep beraber mutluyuz , huzurluyuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bi dk, kankan lezbiyen mi anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tam Alexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Dev said: bi dk, kankan lezbiyen mi anlamadım ki? Kankası erkek, gerçi sen de bunu çözdün ama komiklik yapmak istedin. Di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 nil yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aynen denildiği gibi kankam erkek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim de boyle yapan bir arkadasim var adi overseer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xaenin said: Tam Alexi. + Güneş. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oyle bir adam tanıdım bugune kadar ve 1 yıl tahamül edebildim,hiç gerenk yok ya oylesine,yoruyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar