CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 son zamanlarda cikan yeni basketbol ayakkabisi modellerinin hiçbirini begenmiyodum. fakat bu model cok hosuma gitti. almayi dusunuyorum bu seferde bulamadim hiçbiyerde. netten costum olarak yapilip sipariş edilebiliyo ama tuzlu tabiki. Turkiye'de de satilmaya baslanmiş. beyazini buldum, siyahini bulamadim. gören duyan var mi istanbulda nerden alabilirim. (42.5 numara) Nike Zoom BB II http://sneakernews.com/wp-content/uploads/2008/03/zoom-bb-ii-back.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thuglife Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kardesim ben bu ayakkabıyı yaklasık 2 hafta kadar once aldım ve cok memnunum bileği cok iyi tutuyor kısacası ayagı cok iyi sarıyor ve tavsiye ederim... ama malesef izmirden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oha ayakkabı süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi sirkecideki spor magazalrında var(postahanenin karşısı) kırmızı beyazı daha guzel ayrıca.. zaten iyi olduğunu herkesin kullandığını gorunce anlıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Converse & Cortez tayfası damlar birazdan. "Bu da ayakkabı mı yha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 D-Wade tutkudur,candır,şaşmayandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 AthleT said: Converse & Cortez tayfası damlar birazdan. "Bu da ayakkabı mı yha? Giyenler alınmasın ama ben de aynı şeyi converse (piyasa modelleri, herkesin ayağında olanlar) için söylüyorum xD . Çok sağlıksız ve dayanıksız şeyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bencede converse cok dayanıksız falan filan ama cok rahat ya. cidden cok rahat hele 2 3 ay her dakka giyince dahada rahatlıo ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Muhabbet converse muhabbetine dönmüş. Yanlış anlamış bazı arkadaşlar beni. O mesajda kullandığım üslubu kullanan ve bunu converse ile bağdaştıran insanlara laf attım ben =) Senne diosun yhaa? =) gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 > all çok rahat bir ayakkabı tavsiye ederim tek sorunu bazen tabanında problem olabiliyor ama onada insan bir süre sonra alışıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mümkünse Lebron almayın , Lebron gibi bir adam değilseniz ayakkabılar çok ağır gelebilir , bilmiyorum ben 2 kere Lebron aldım nedense ayakkabılar bana ağır geldi ama 48 numara olmasının da etkeni olabilir bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 48 le pek ilgisi yok lebronlar genelde agır kasa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bende resmini koydugum ayakkabıdan önce gene lebronun degisik modeli vardı ama o ayakkabı cidden cok agırdı çantama fln koydugumda agırlık cöküyodu üstüme antremanlara giderken şimdiki ama gerçekten çok rahat çantamda varlığını hissetmiyorum bile tam bir highflyer oldum (tabi eski lebronların ayagıma agırlık takma etkiside olmus olabilir bunun sebebi :PP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 O zaman farklı bir bakış açısı getirelim =) Gayet rahat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bu da cok rahat gerci tenis ayakkabısı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar