shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 herifler bu oyun yaptı dünyayı salladı ya neysekaçtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bmp neki, onun raw gönderen formatları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben psd gönderiyorum gereksiz layerları da silmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben göndermiyorum kız gelip kendi alıyo flaş disk ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cuce said: bmp neki, onun raw gönderen formatları var. jahsaufa :D "teknoloji özürlüyüm, sınır tanımam" demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cuce said: bmp neki, onun raw gönderen formatları var. raw fotoyu çekmeyi nasıl becermiş? ironi oldu sanki. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Eternalus said: olm ben bi kız gördüm, fotoğraf atarken msnden sorun yaşadık, "dur" dedi, "imageshack'e atayım". saygı duydum böyle kızlara hastayım işte. hele ki bi kız iGoogle'dan haberdar olsun, isterse ördek olsun. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 beline kadar da gelsin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 roket adam said: ben göndermiyorum kız gelip kendi alıyo flaş disk ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yetemenk said: Cuce said: bmp neki, onun raw gönderen formatları var. raw fotoyu çekmeyi nasıl becermiş? ironi oldu sanki. sdfsd işte asıl abuluk burda, kendileri genelde teknoloji özürlü olmuyo, bi güzel raw cekip mis gibi editleyip psden lightroom'una herşeyi yapıp hala üstüne raw gönderiyo. Cunki öleler işte, bunun teknoloji özürlülüğüyle ilgisi yok anlayış farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 valla çok garip geldi. o kadar şeyi yap. raw olarak gönder. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 msn de 10 kiz varsa 8i ile anlasamiyorumki ben bthn nbr? bugn snemay gtimisizzz gorms sni arkdslar ki bununda yarisi abuk abuk smiley bozmasi seylerle kapli parlayip sonen okurken intehar etmek istiyor insan bazen ki bunu sirf kizlarda yapmiyor parlayip sonen o boktan smileymsi yazialri kizlar yapinca hadi kizdir boyle parlak seyleri sever diyip aptalligi birazda olsa affedebiliyorsunda erkek yapinca direk blok hatta bide bulup sopalican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bugün *.bmp hastalığı için ne yaptınız? ben geçen gün bir hastaya öğrettim irfanview ile boyut küçültmeyi format değiştirmeyi, huzur doluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 viktora katılıyorum. o yanıp sönen harflerden oluşan alfabeyi bir erkek kullanınca çok gıcık oluyorum. kız kullanınca daha az gıcık oluyorum. sadece bir kızın güzel veya bana yakın sevdiğim biri olması bu sinirimi geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tostörestön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 +3 viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar